Kembar Lapan??8???

I am not sure whether the news about Nadya Suleyman was given any coverage this side of the world. But it’s certainly a big news in the States. For those of you who don’t know who Nadya Suleyman is, let me give you a brief run down about this infamous …

92 total views, no views today

Tag by MAWAR

hm…MAWAR..ni pic yang ke-6 telah di upload dalam my hard disc E..tp folder name family xde..cuma folder ni mmg byk pic family lapic ni sgt kecik..sbb mak aku y MMS..ni pic adik bongsu ngan ayah aku yang berpelukan…jgn fikir bukan2 na..time ni baru lepas solat..act family aku mmg da terbiase …

93 total views, no views today

PESTA MAKANAN dokek OPIS

Huhuhuhu…arini dak ofis aku mimpi ape tah buat pesta makan..kebetulan je la..xde rancang2 nye pon..act tempat keje aku ni breakfast kt pantry je..bwk makanan ramai2 then mkn kt pantry. Perempuan je la..lgpon prempuan kt ofis ni bape kerat je..1:5 so kalau laki kt ofis ni ade 50..kire sndr ah bp …

165 total views, no views today

FAMILY DAY SAVOC

ANNUAL GENERAL MEETING (AGM) & FAMILY DAY Date : 7 & 8 March 2009Venue : Air Tenang Resort, Janda Baik, Bentong Pahang ALL MEMBERS are welcome to joinREGISTERED MEMBERS are compulsory to joinCompulsory tu..hehehhe so faham2 la ye.. ni saba nk pg..jom layan pic sebelum aku post y betol2 nantso …

128 total views, no views today

GELAGAK ADIK KU, SAHID

SAHID ni kira penghibur dalam family..dr die kecik sampai skrg ade je bnd y buat org xkering gusi..bile kite marah die..die buat lawak teros rs nk tergelak guling2…paling terok mangsa y di kenakan xlain xbukan mak aku sndr…die suke ckp mak aku gemok..tp bile nk tdo mak aku la org …

97 total views, no views today