Tag by MAWAR

hm…MAWAR..ni pic yang ke-6 telah di upload dalam my hard disc E..tp folder name family xde..cuma folder ni mmg byk pic family lapic ni sgt kecik..sbb mak aku y MMS..ni pic adik bongsu ngan ayah aku yang berpelukan…jgn fikir bukan2 na..time ni baru lepas solat..act family aku mmg da terbiase …

30 total views, no views today

PESTA MAKANAN dokek OPIS

Huhuhuhu…arini dak ofis aku mimpi ape tah buat pesta makan..kebetulan je la..xde rancang2 nye pon..act tempat keje aku ni breakfast kt pantry je..bwk makanan ramai2 then mkn kt pantry. Perempuan je la..lgpon prempuan kt ofis ni bape kerat je..1:5 so kalau laki kt ofis ni ade 50..kire sndr ah bp …

31 total views, 1 views today

FAMILY DAY SAVOC

ANNUAL GENERAL MEETING (AGM) & FAMILY DAY Date : 7 & 8 March 2009Venue : Air Tenang Resort, Janda Baik, Bentong Pahang ALL MEMBERS are welcome to joinREGISTERED MEMBERS are compulsory to joinCompulsory tu..hehehhe so faham2 la ye.. ni saba nk pg..jom layan pic sebelum aku post y betol2 nantso …

33 total views, no views today

GELAGAK ADIK KU, SAHID

SAHID ni kira penghibur dalam family..dr die kecik sampai skrg ade je bnd y buat org xkering gusi..bile kite marah die..die buat lawak teros rs nk tergelak guling2…paling terok mangsa y di kenakan xlain xbukan mak aku sndr…die suke ckp mak aku gemok..tp bile nk tdo mak aku la org …

22 total views, no views today

PELANCARAN ELEGANT WARDROBE

hye dear outhere…dont miss it! Promotion utk pembukaan..byk diskaun yang akan diberikan..sila click di sini http://elegantwardrobe.blogspot.com ….anda akan tampil vouge dgn berbagai koleksi yang terbaru…material spandex(jersy like) xperlu gosok..senang di pakai.. 24 total views, no views today

24 total views, no views today

Meeting Savoc at Taita

hari ni jumaat..hari cuti utk TRG, KEL dan KEDAH..rutin harian mcm biase la bangun pagi..teman mak g pasar..then kemas rumah y mcm tongkang pecah tu..hahhaa.. ok hari ni aku ade meeting ngan ahli SAVOC kt Taita, Batu Buruk..nak bincang psl Famly Day SAVOC..bile? kat mane? tggu nant aku cite k?arini …

26 total views, no views today