Cuti ke Ngular??

Rabu aritu aku cuti…sbbnye?byk sgt urusan yang di selesaikan.. 1) Acc Maybank got prob 2) xleh nk buat cimb click sbb xingt psword(ehehehe tanda2 nyanyuk) 3) Hantar kucing ku y saket….hehehe pengalaman baru ni..nant aku story psl ni 4) Beli hadiah utk kwn2 aku y br dpt baby girl!wah sgt …

120 total views, no views today

N dan Azie

Di sini..nk ucapan terima kasih beribu lemon buat N dan juga ZIE *click name to view their blog sebabnya dorang da buat special entry utk biz online aku..ape??korang pon xtao lagi..jom click sini…Thanx ye pd N dan jugak Zie kerana bg sokongan pd aku..hm…bak kata pepatah melayu”org berbudi kita berbahasa…org …

143 total views, no views today

Ku Sangka Panas Rupenya..

Korang pnh dgr x lagu Dan Sebenarnya? ala slalu main kt corong2 radio skrg.. mati2 aku ingat minah cewek indon..rupenya malay..pakai tudung lagi tu!wah sungguh ku x sangka..aku bole ckp mmg MANTOP la die ni..sape2 y kenal YUNA ni ..jom la share psl die..interesting sgt nk tao psl die… jom …

147 total views, no views today

Selamat Hari Tua

hehehe smlm bersamaan 25/2/09 birthday kwn2 aku yang ke..teeeettt kene rahsia..so my wish hepy burfday..semoga bertambah usia je..berat badan xbertambah(cilok ayat ko zaza)ampunnn!!Zaza..ni la toke blog utk sape2 nk beli branded kosmetik n perfume jom click sini.. tgk la muka die y putih lg gebus itu..hehehhe Nik Fairuz Liana.. my …

105 total views, 1 views today