Mayang Sari Resort, PD

korang ingat x psl family day y nk buat kt Janda Baik tu? so sad..fully booking..so ktorg kn tukar tempat…tp tempat ni pon mmg menarik..bezanya pantai ngan sungai la..for me mmg la lg prefer sungai…tp xkesah la asal dpt jumpe family SAVOC! rindu sgt kt dorang..tp bile buat kt PD …

2 total views, no views today

Duet…duet…Sape nk Duet?

hai alllsss….rase mcm dah lame je x update!now sgt bz ngan biz baru ni…waaa sgt letih…hope ramai yang berminat..amin…u all sume jom la jenguk2 ke elegant wadrobe..jgn segan2..hehehe ok la cite psl duet..bulan ni ade lah bulan y paling tenat bg aku…hoho..1) Outstation kt KL awal bulan..claim lambat lg..ade la …

2 total views, no views today

Photo Shooting??

okeh arini aku ade shooting..hahahha bajet mcm model je..teeeett xsesuai u! korang pon tao kan aku skrg baru nk menceburi biz online ni..so stok da ade..fotografer je xde lagi..hm Balong la yang jadi mangsa..nk tggu die hari mggu je die ade kt rumah..die keje kt kerteh..instead die mmg minat sket …

3 total views, 1 views today

Nasi Lemak Ikan

Hari Jumaat..aku mcm biase la bercuti(bg y duk trg, kel & kedah shj) yeehhaaaa!!…bangon pagi LEWAT ampun ye mak..act gadoh ngan pak tam smlm..so tdo lewat la..hehehe sbb ape gadoh tu xperlu la nk cite kan..kang ade y ngamok nant..ampun!!okeh bangon tdo je aku teros mandi then pg melantak..arini ni …

3 total views, no views today

Tensyen!!!Tensyen!!!

Bengang betol la aku…on the way pg keje td..ade sorang hamba ALLAH yang sgt prihatin ni bakar samapah..betol2 tepi jalan!!!WTF….bengang betol la..dah la bakar betol2 tepi jalan..asap tebal lg tu…korang bayangkan lah..aku g keje dlm 7.30..mest la bukak tingkap kunun2 nk menghirup udara y segar (sebenarnya nk save bajet..hehehe) aku …

2 total views, no views today

Kembar Lapan??8???

I am not sure whether the news about Nadya Suleyman was given any coverage this side of the world. But it’s certainly a big news in the States. For those of you who don’t know who Nadya Suleyman is, let me give you a brief run down about this infamous …

2 total views, no views today