Stress Penyebab Susu Badan Kurang?

Baru berpisah 3 jam dengan HaziqBengkak dahMacam mana nak wean off ini macam? Ibu dalam dilema niTak sampai hati dalam masa yang sama susahkan orang yang nak jaga dia Alhamdulillah rezeki susu tak pernah putusNi kira pam tak clear habis  Anda yang stress susu berkurang boleh cuba Set Menyusu ShakleeYani …

31 total views, no views today

3 Tips Mudahnya Ke Singapura Naik Kereta Sendiri

Kali ni Yani akan kongsikan macam mana mudahnya nak ke Singapura naik kereta sendiri berbanding dengan naik kereta api atau bas. Tujuannya sekadar nak jalan-jalan cari makan dan bawa Mak untuk mengimbau kenangan beliau yang dulunya pernah datang Singapura untuk mencari stok kain atau barangan yang laku keras untuk dibawa …

62 total views, no views today

Promosi Shaklee Bulan Oktober 2016 Yang Dinanti-nantikan, Point Ketiga Paling Yani Suka.

Bulan baru menjelma maka promosi yang lebih menarik menunggu pelanggan setia. Macam biasa ada yang potongan harga untuk penjimatan yang tidak terbanding yang korang akan dapat dengan kesihatan yang optimum untuk masa yang berkualiti bersama anak-anak dan yang tersayang. Cer teka Promosi Oktober 2016? Tengok botol pon dah tahu kan? …

35 total views, 1 views today

Cubaan Color Box Post Untuk Blogger

Alhamdulillah, Belajar mende baru hari ni, macam mana nak meriahkan lagi blog post dengan warna tanpa membebankan dengan gambar yang banyak. Dengan Color Box! This is a colored box This is where your text will go. This is where your text will go. This is where your text will go. This is where …

36 total views, no views today

Ending Day 1: Cabaran Diet Detoks Projekseksi

Alhamdulillah, Sehari yang agak struggle dimana hanya sayur,sayur dan sayur je boleh di makan.  Tujuan utama memang nak potong pengambilan gula. Rasa best plak bila makan sayur je, Rasa lapar iye ada memandangkan dah terbiasa dengan nasi. Tapi yang bestnya badan rasa lebih ringan hari ni nak buat kerja itu …

37 total views, 1 views today