Tips Bisnes: Cakap Memang Senang

Cakap Memang Senang Kan?  Teringat kenangan majlis Master Celebration Yani bulan 3 tahun 2014 dulu Ada sorang downline yang baru je join. Seorang student lelaki yang bersemangat waja. Lepas je habis majlis terus serbu Yani tanya itu ini. Punya semangat aura majlis tu time tu. Yani tanya dia lepas dengar …

90 total views, no views today

Stress Penyebab Susu Badan Kurang?

Baru berpisah 3 jam dengan HaziqBengkak dahMacam mana nak wean off ini macam? Ibu dalam dilema niTak sampai hati dalam masa yang sama susahkan orang yang nak jaga dia Alhamdulillah rezeki susu tak pernah putusNi kira pam tak clear habis  Anda yang stress susu berkurang boleh cuba Set Menyusu ShakleeYani …

92 total views, no views today

3 Tips Mudahnya Ke Singapura Naik Kereta Sendiri

Kali ni Yani akan kongsikan macam mana mudahnya nak ke Singapura naik kereta sendiri berbanding dengan naik kereta api atau bas. Tujuannya sekadar nak jalan-jalan cari makan dan bawa Mak untuk mengimbau kenangan beliau yang dulunya pernah datang Singapura untuk mencari stok kain atau barangan yang laku keras untuk dibawa …

277 total views, no views today

Promosi Shaklee Bulan Oktober 2016 Yang Dinanti-nantikan, Point Ketiga Paling Yani Suka.

Bulan baru menjelma maka promosi yang lebih menarik menunggu pelanggan setia. Macam biasa ada yang potongan harga untuk penjimatan yang tidak terbanding yang korang akan dapat dengan kesihatan yang optimum untuk masa yang berkualiti bersama anak-anak dan yang tersayang. Cer teka Promosi Oktober 2016? Tengok botol pon dah tahu kan? …

106 total views, no views today

Cubaan Color Box Post Untuk Blogger

Alhamdulillah, Belajar mende baru hari ni, macam mana nak meriahkan lagi blog post dengan warna tanpa membebankan dengan gambar yang banyak. Dengan Color Box! This is a colored box This is where your text will go. This is where your text will go. This is where your text will go. This is where …

145 total views, no views today