“Nugget” Ayam Buttermilk: Snek Sihat Untuk Anak

Resepi kali ni adalah “Nugget” Ayam Buttermilk. Dah lama Yani tak kongsikan Resepi Best buat anak-anak. Kali ni Yani dapat resepi ni pon dari kenalan di FB. Tengok gambar pon dah terliur kan? Of course lebih sihat daripada beli makanan frozen tu, Yang korang biasa beli untuk anak-anak mesti nugget, …

890 total views, no views today

3 Tips Dapat Tiket Murah Tengok Ultraman LIVE di Genting 2016

Yani baru je lepas tengok Ultraman LIVE Di Genting Highlands pada 24 November aritu.  MEMANG Super Duper Best dan Wajib Tengok! Mulanya ingatkan persembahan biasa-biasa atau lebih kepada mood kanak-kanak je kan. Tapi selepas dah pergi memang rasa nak tengok lagi. Persembahan Menarik Sebabnya persembahan diorang bukan macam biasa “one …

116 total views, no views today

VIDEO: Tips Elak Jeragat Dengan Mudah

Buat korang yang ada masalah jeragat terutamanya, Video ni sangat membantu… Tapi sebenarnya Yani sangat syorkan buat korang yang masih belum ada jeragat dan untuk mengelakkan dari masalah jeragat dengan MUDAH. Jom!  Tengok video ni sambil layan keletah Haziq *untuk video-video lain yang best korang boleh ke Channel Youtube wanmulianidotcom. …

96 total views, no views today

#TanyaYani: Kenapa Selepas Berhenti Ambil Shaklee Badan Sakit Semula?

Ada orang kata,  Kenapa Shaklee ni bila ambil rasa sihat je badan.  Bila stop sakit semula badan-badan.  Gastrik pun datang lagi.   Yani senyum, lantas bertanya. “Semalam dah makan nasi kan,  so tak payah dah lah makan nasi lepas ni” Dia tanya  “Eh kenapa?  Nanti lapar lah.” Yani balas, Sama …

113 total views, no views today