Operasi Kad Kawen Sedang Giat Diedarkan

korang da dapat kad aku?

ape belom dapat?

ah tu sape suh tak bagi address..sila la PM aku ye

email pada wan_muliani@yahoo.com

tapi kan..bab stem ni alahai…mencik betol la..

kenapa la aku kawen time harga stem da naik tapi gaji tak naik-naik..bole gitu??


see..

sebaik baru 6 posen…kalau 8 posen lagi haru membiru..ni pon aku baru beli 50 keping..sayang duet kekdahnye..padahal nak kene beli lagi ni..mane cukup 50 keping..kate hartis kan..i fofuler nyah!ahahaha dush dush padahal takde sape pon yang nak=p

batch pertama dah aku pos pada 16.10.2010..harus ditulis..untuk kenangan jugak ni..tu pon aku tahan posmen yang datang kat ofis hantar surat…bijak tak?punye la ‘rajen’ nak gi pejabat pos tu sendiri..hihi


owh ye kad aku very the simple mimple..ahaha tu dia keluar word baru!

putih bersih je,,tu special request dari aku..nak bagi nampak kelainan sket..ke malas nak fikir??

tu riben tu sendiri bikin…ade purple..ade pink..ade belang-belang..macam-macam pesen sebenarnye…ade melintang, menegak dan menyerong…faktor-faktor ini di ambil kira atas kepuasan hati sendiri!kalau korang tak puas hati..sory la ye ahahaa

tapi ade jugak yang tak beriben..banyak je kot..ni jugak faktor kemalasan melanda..sorry jugak ye..da cakap ade riben sekali cakap tak de pulak..mesti korang nyampah je..nak buat cane..bakal pengantin terlebih rajen=p

ni salah sorang kawan yang berjaya aku tangkap untuk bagi kad..secara tak sengaja terjumpe dak fatin ni depan Secret Recipe..duk borak-borak depan kedai tu sekali macam aih knp tak masuk je??

so menyinggah la kami kat dalam tu..tu yang makan dalam bekas tapau..oder air sajor..jangan main-main Fatin ni lawyer tao skrg..salah cakap sket aku yang di saman nanti..awas!

best lak jumpe dia ni..banyak benda yang diborakkan..banyak lak kenangan lama yang diungkit..rindu pada semua itu..tapi ape nk buat hidup mesti diteruskan..tak gitu?

gedik tak?ahahaa

yang ni harus ade..buat kenang-kenangan orang kata..kang nanti ak tunjuk kat anak cucu..*wah wah berangan ko..kawen tak lagi dah fikir anak cucu

last but not least..gambar excited dari bakal pengantin..dia sekarang adalah berdebar-debar nak tggu akad nikah..hoi hoi..merase la ekau ye nanti=p

aku tukang gelak je kat belakang nanti..ahahaha keji kot!

nota kaki:ade sesape nak sponsor stem untuk aku??ahaha korang semua masih ade mase nak bagi address kat aku ye

31 total views, 1 views today

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge