Ngidam Lagi

kek DAIM

Meetball

xpe ke pose2 ni cakap psl makanan ni??td aku terjah blog Pwincess Aja *sorry ye dear cilok ur picture best nye tgk die makan sume ni…tergugat iman aku..kurus lagi la pose aku arini..hehehe

sume ni bole dapatkan di IKEA..aku penah baca psl meetball ni kt blog Ceera..nak sgt makan..setiap kali g KL asyik xdpt je..ade je bnd yang menghalang

Apesal la aku kuat sgt makan..mengidam yang bukan2..huhuhu bukan ape..sume ni dah lama aku nk rasa..tp tu la..ade je halangan kn.xkire lepas ni g KL aku tetap terjah IKEA tu..lepas ni xde sape dah yang boleh halang or marah aku..aku bebas nk makan ape pon..nk pg mane pon

pastu nk pg kedai William kt Kelana Jaya nk makan Nasi Goreng Ketam die..wah dah lama sgt aku ngidam tu..

xde mood lak nk ckp byk2..sebenarnye sedih bile ingt psl makanan kt ni sume..nak2 kek DAIM tu…hm hanya ‘dia’ yang tao

~daa

About Author

Muliani

Ibu kepada 3 orang anak dan telah berjaya menyusukan sepenuhnya lebih dari 2 tahun. Salah seorang dari Kumpulan Sokongan Penyusuan di Hospital Sultanah Nur Zahirah Kuala Terengganu.

Comments

  1. wuaa..N pon br tgk blog aja tuh..mmg mnggugat iman org poserr ni..k.yani…jom r terjah ikea jom..then bwk N g william..N x pnh g..

  2. shidaradzak says:

    hai oniey…mmg best meetball kat situ..akk baru dapat makan masa g ikea 3 week lepas..tak caye??hehe..tgok blog akk dah entry tu..hehe

  3. oneyani says:

    N: awk xpe la..skrg jugak pon bole terjah..akak?waa syahdunye la

    k.shida:pggl sy yani je..one tu pronouns nya ialah wan hehehe

    tao yani ade bc entry tu..smlm da bca separuh dr blog akak..hehehhe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge