Ngidam Lagi

kek DAIM

Meetball

xpe ke pose2 ni cakap psl makanan ni??td aku terjah blog Pwincess Aja *sorry ye dear cilok ur picture best nye tgk die makan sume ni…tergugat iman aku..kurus lagi la pose aku arini..hehehe

sume ni bole dapatkan di IKEA..aku penah baca psl meetball ni kt blog Ceera..nak sgt makan..setiap kali g KL asyik xdpt je..ade je bnd yang menghalang

Apesal la aku kuat sgt makan..mengidam yang bukan2..huhuhu bukan ape..sume ni dah lama aku nk rasa..tp tu la..ade je halangan kn.xkire lepas ni g KL aku tetap terjah IKEA tu..lepas ni xde sape dah yang boleh halang or marah aku..aku bebas nk makan ape pon..nk pg mane pon

pastu nk pg kedai William kt Kelana Jaya nk makan Nasi Goreng Ketam die..wah dah lama sgt aku ngidam tu..

xde mood lak nk ckp byk2..sebenarnye sedih bile ingt psl makanan kt ni sume..nak2 kek DAIM tu…hm hanya ‘dia’ yang tao

~daa

26 total views, 1 views today

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge