Nasi Lemak Ikan

Hari Jumaat..aku mcm biase la bercuti(bg y duk trg, kel & kedah shj) yeehhaaaa!!…bangon pagi LEWAT ampun ye mak..act gadoh ngan pak tam smlm..so tdo lewat la..hehehe sbb ape gadoh tu xperlu la nk cite kan..kang ade y ngamok nant..ampun!!okeh bangon tdo je aku teros mandi then pg melantak..arini ni mak buat nasi lemak..thanx mak..sgt shedap hingga menjilat kaki(yela mskan mak sndr)mest korang pon puji msakan mak korang kn?hehehheni la rupa nye nasi lemak IKAN. korang mest xpenah jumpe kn?act kt trg y mmg kaya dgn ikan so nasi lemak pon mkn ngan sambal ikan tongkol(org trg pggl ikan aye)sedap!korang try la..tp time dtg trg la..ckp kt macik y jual..nk nasi lemak ikan..bukan ckp kt aku tao?xsesuai…hehehe. yang laen mcm biase la ade kacang goreng..timun..telor..cume hari ni mak aku xbuat bilis goreng ngan kangkung…cian die sorang2 kt dapo..harapkan anak dara sorang ni..hampeh..bangon pon kul9 lebih..hehehhe…bye..

About Author

Muliani

Ibu kepada 3 orang anak dan telah berjaya menyusukan sepenuhnya lebih dari 2 tahun. Salah seorang dari Kumpulan Sokongan Penyusuan di Hospital Sultanah Nur Zahirah Kuala Terengganu.

Comments

  1. aritu N g tganu x dpt pon rs ns krabu..dagang..satar…nasi ikan…

    frustt gilerrr…

  2. oneyani says:

    aduh byk nye nk rase..hehehe sian lak..laen kali dtg trg ckp ngan akak..xdpt teman pon akak bole ckp kt mane y besh!tp satar y best kt kemaman je pon..ssh la nk bwk N..hehehe sian lak aritu g trg mkn lauk xbesh kt restoren NIL tu..act rest tu ant y terkenal ms akak kecik2 dulu..tp dah lame akak xpg..so xtao lak makin terok..hehehhe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge