Nak Ni…Nak Ni…

Aku nak album ni…waaa nak..sape2 nk sponsor??hehhe..bestnye kalau dpt ni..kt trg xtao la ade lg ke x…sape2 yang bg ni..mmg aku syg die sgt2 la..
hahahaha jahat giler..tp aku mmg minat ct..even aku pon mengutuk die..tp dihati ttp minat beb!
wahh teruja sgt nk beli album baru ni..nak2 ade lagu Cinta Ini..baru2 ni dinyanyikan oleh Hafiz AF7

About Author

Muliani

Ibu kepada 3 orang anak dan telah berjaya menyusukan sepenuhnya lebih dari 2 tahun. Salah seorang dari Kumpulan Sokongan Penyusuan di Hospital Sultanah Nur Zahirah Kuala Terengganu.

Comments

  1. lorhh..peminat ct rpenyerr kak yani ni…

  2. oneyani says:

    hohoho op kos la N..harus diminati ct ini..sore die sedap bangat..muka die cantek mulus…wah terlebih sudah..
    p bab kutuk totap ado..sbb die ni control y amat!nyampah nyah

  3. Redbloodsnow says:

    oooo..peminat ct ghupernyer. tp lagu ct mmg killer giler. zie never fail utk minat lagu die taw

    🙂

  4. oneyani says:

    ya betol zie..lagu de mmg sgt best!hehehe

    ms kt u dulu..yani pasang setiap hari sampai rumet yani nk muntah dgr lagu2 ct..die y xminat ct sampai bole hafal dah lagu ct..hahahhaha

  5. DYLA says:

    yani,
    kalau ada yg sponsor yani album tu nanti, ckp kat dia nak 2 k. coz utk akak satu. hehe

  6. oneyani says:

    hahaha k.dila pon minat kn..ape kate..kite tukar2..yani bg akak..akak bg yani..kunun2 je la
    hahahaha

  7. FarHa says:

    yani..ha da semua lagu2 dlm album..aritu balik umah download haha…tp cd tak de r…best lagu2 dlm album nih…lagu yg wat ha melayanng CINTA INI hehe….

    pasal tag tu yani bukak laa mana2 entry ha..ha pun dok igt doh hahha..tak wat tak pe..kalo tajin wat le…

  8. oneyani says:

    hahahhaa yani pon da donlod lagu2 ct ni…tp bile beli album feel die laen mcm sket..kdg2 dgr lagu y suke je pon..hahahhaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge