Nafsu Membeli Memang Tidak Mengenal Erti Masa Takde Duet

kenapa??mengapa??

argh tertekan aku…

sebab tertekan jugak aku dah beli 2 ketui tudung ni..ahaha memang care ah!

yang hijau tu beli hari Sabtu..Coklat beli petang tadi bole??

kekdahnya senang je..jangan bawak baju..sebelum ni aku bawak baju..so susah nak match ngan tudung..sekali bila tak bawak baju..laju je aku beli..match ke tak match belakang kira..janji beli!muahaha

padahal tudung ni aku dah tengok aritu..tapi sebab tak kene dengan baju..so aku tolak tepi..harini datang pegang tudung yang sama je pon…

sebenarnye aku ade je tudung hijau..tapi pinjam omak..so nak jugak beli sendirik..

yang coklat lak ade la ‘orang’ tu cakap macam tudung bibik..ape lagi..ting!idea nak beli tudung baru pon datang tanpa di jemput..huhu

::ops!sory gambar makan lagi::

duet makan tinggal 2-3 posen ade hati lagi nak beli tudung!sekarang lak rasa macam dah tak de tudung..nak kene beli secara pukal la…yang lama dah kire tak valid la..bole gitu??

takpe yang penting hati aku puas..puas macam dapat minum air di kala dahaga..eh perumpaan tu tak best sangat…

puas umpama dapat ‘yak-yak’ tahap memulas mulas tu ha..ops!terkotor sket..sory ek

dulu hal tudung la paling aku tak ambik tao…kalau nak raya..sehari sebelum raya baru aku pegi cari tudung..tu pon cari dalam lemari tudung omak sajor..

sampai aku macam kepelikan kat semua orang..asal bila nak raya je..beria nak beli tudung raya..berduyun-duyun gi cari tudung

sekarang..nah!rasa kan penangan “syaitan tudung”….muahaha syaitan gak yang salah=p

dapat gaji ni..list belanje dah beratur tunggu turn..servis kete yang paling kritikal!

tapi kan…tadi dekat Ariani tu..tudung pink tu cam cantek..hm..yang purple tu cam sweet je kalau pakai ngan baju ni…yang off white tu takde lagi…adooyaii!!untung nya Ekin dapat tudung free ek

tudung de-zahra pon cun meletups gak..tp bile nak offer eh??harga dari dulu lagi takde diskaun..buat meleleh air aku je

nota kaki:sekarang dah semangat nak pakai baju lama sebab nak match ngan tudung..sanggop tu..biar baju lama..asal tudung baru..heh=p

28 total views, 1 views today

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge