N dan Azie

Di sini..nk ucapan terima kasih beribu lemon buat N dan juga ZIE *click name to view their blog
sebabnya dorang da buat special entry utk biz online aku..ape??korang pon xtao lagi..jom click sini…Thanx ye pd N dan jugak Zie kerana bg sokongan pd aku..hm…bak kata pepatah melayu”org berbudi kita berbahasa…org memberi kita merasa” so both of u..jgn lupe my promise!hehehe special discount for u~wink wink~p R i n c E s S _ Nprincessredbloodsnow

About Author

Muliani

Ibu kepada 3 orang anak dan telah berjaya menyusukan sepenuhnya lebih dari 2 tahun. Salah seorang dari Kumpulan Sokongan Penyusuan di Hospital Sultanah Nur Zahirah Kuala Terengganu.

Comments

  1. Redbloodsnow says:

    Tenkiuuu yangggg..ailikeee discount..miahahahaha

    baru jd buyer tros dpt diskaun kan…lalalalalaa.. tenkiuuu mwahhhh² 🙂

  2. oneyani says:

    hehehe anything for u..act bukan senang org nk buat entry khas utk kite kn..so sgt berterima kasih la..otai2 tlg pomot tu

  3. uhuu….welcome2….nTi N usha2 mne nk bli ni….tggu cik abe sponsor laa..kate nk tlg bizns k..yani…wahh..kelass alasan ku….

  4. oneyani says:

    hahaha sgt vouge da vass alasan tu!
    i like…ckp je ngan faizal gitu..hahahaha(mest dlm hati die ckp..haram betol yani ni!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge