Karektor Saya

td duk chatting2 dgn sorang kakak ‘angkat’ aku..then ade bnd yang menarik utk di kongsi

xxxxx : yani ni mcm ade ego la skit

Saya:knp?ehhehe
xxxxx :akk tau nape..meh akk xplain skit karektor yani ni..betul ke x ye?
Saya:ok
xxxxx :yani manja, cpt merajuk..ssh mengalah..pndirian tetap..suka org pujuk rather than memujuk, sensitif tp ht lembut..suka org caring..ade x yg betul?
Saya:tepat sgt!hehehe

aku xtao la..mayb kebetulan..ape yang die ckp mmg kena sgt dgn aku..xcaya tnya pd ‘dia’..’dia’ lebih memahami diri aku..betol x awk??

dari sini..dah nampak..aku perlu cari seorang yang jauh lebih matang dr aku..tp xnak la tua yag tua kerepot..hehehe aku rs beza umor 10 tahun lg tua ok kot..which mean 34 tahun..

tp ade ke org yang baya tu nak kt aku? syg kt aku?bole ke aku menyayangi org itu…di saat aku masih berharap pada ‘dia’..di saat perasaan syg yang masih kuat dalam diri ni..

sekarang hanya berserah pada ALLAH

nota kaki:susah tu nk cari..bukan bole beli2 kt pasar je..Allahhuhaallam

20 total views, 1 views today

4 Comments

  1. beza umur tak penting yani…ha ni jenis tak minat yg beza sethn je haha…at least paling jauh 3thn..tp kalo dah jodoh yg 10thn terime je lah yani..kalo wat majlis ha still dtg haha..

    tp kan bak kate nur..cari yg beza umur 5 thn muda haha..nur jht gilee siap nak perkenalkan kwn2 die..memang jht nak mampus kena buli ngan adik sendiri hahaha

  2. waaa jgn nok kompolt ngan nur deh..doh laa kaktie balik aritu siap combine adoii la…

    tu r..muke ha pon tua dr umur..sokmo org ty kawen doh ke waaa..i mude lagi u muhahah (dok sedor diri lagik tuhh)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge