My First Ever Maternity Dress


baju ni dibuat sempena wedding abang aku 26.6.2011..Ahad lepas

penat wedding abang aku tak abes lagi..saje nak tayang baju pregnant aku yang pertama..ni sume hasil keje omak den..den tukang pakai dan tukang bayor aje..ahaha

baju ni sangat besar..me kurang suke..tak sedar diri dah kembang kan..even perot aku belom membesar tapi memang harusla di buat agak besar sebab nak buat pakai raya..

dah basi pon baju raya aku..lantak!

takde mood sangat la untuk raya..sebab belom tao size ape pada hari itu..hihi

nanti sambung lagi yoo

About Author

Muliani

Ibu kepada 3 orang anak dan telah berjaya menyusukan sepenuhnya lebih dari 2 tahun. Salah seorang dari Kumpulan Sokongan Penyusuan di Hospital Sultanah Nur Zahirah Kuala Terengganu.

Comments

  1. pRincESs_N says:

    hoho…feze tegur.."cantek bj mengandung yani.." hohoho….mmg canteks…tserlah sweet mommy…

  2. hehehhehe! aku menten baju kurung biase, hehehehe tak suka gak pakei baju bebeso ni 🙂

  3. sW33tdARLiNG says:

    haaa.. beli lahh dress labuh ngan akak, boleh buat maternity dress jugak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge