Musim Kawen Tiba Lagi…

haaa ko dah macam promosi jualan murah je kekdahnye kan

bulan 6 tak lama lagi..bulan juga 6 adalah cuti sekolah..bile cuti sekolah menjelang..jeng jeng

jadi sangat sinonim dengan musim kenduri kawen kan..atau bahasa kasar die musim mengawan..no no no tak baek tao..aku tak cakap macam tu…itu ade yang cakap la..

aku baik aku cakap musim membina masjid..membuat amal..ahaha tu die dan dan ngaku aku baik kan=p

ini antara kad yang aku dapat sempena cuti sekolah ni..belom lagi yang on the way posmen nak hantar kat rumah aku..belom lagi campur yang kat fesbuk

soft pink=N si gadis pinky..budak kolej masa kat UKM
wah panggil gadis gitu..yela lepas ni dah tak gadis..so gunekan jawatan itu sehingga ke titisan terakhir=)

purple=klasmet aku kat UKM dulu, Asrul..dah selamat pon nikah 23 Mei..sory Asrul aku tak dapat pegi..jauh benor..kat Johor nung

biru =Suhaila..kawan masa kat SMAASZA..insyaallah akan hadir

merah=Ina kawan masa kat SKALI dulu.insyaallah akan hadir

putih=Faiz jugak kawan sekelas kat UKM..insyaallah akan hadir ke majlis belah perempuan di Kota Bahru

ni sume aku dah list senarai kenduri kawen kawan-kawan aku..5hb paling kemuncak..sampai 4 kenduri..aku akan usahakan untuk hadir kesemuanya..

tapi..ade jugak tapi..buat yang jauh-jauh tu…i mean belah Selangor..belah Seremban nung aku macam tak dapat hadir..

cakap awal-awal..mungkin lebih afdal aku memenuhi yang dekat..yang aku kira lagi banyak

buat N..akak nak sangat pegi kenduri awak..tapi kalau dah ramai yang kat Terengganu..akak mintak maaf banyak-banyak..sedih dan terkilan jugak sebab akak hepy tengok ops kawen awak..excited sangat nak tengok hasil sume tu…tapi apekan daya

insyaallah akak kirim kan hadiah..dan titipkan doa moga N dan Pejal bahagia hingga ke ahir hayat dan di berikan rezeki zuriat yang comel-comel=)


korang sume dah nak kawen..aku je yang tak kawen-kawen..(ayat orang emo tak sudah)

so ambik mood sket..beli majalah pengantin..sekali terjumpa la page ni


owh ini budak kelas aku kat ukm..si batek..wife die lak budak satu fakulti dengan aku jugak..aku pon ade pegi kenduri die

tak caye tengok gambar ni

muahah nak jugak tunjuk bukti ko..entry ni jugak

wah kelas gitu kawan aku ni ..bangga kejap aku..kembang kuncup idung 2 saat..padahal takde pon gambar aku..tapi sebagai kawan aku tumpang gembira

congrats buat kamu berdua..honeymoon kat Korea lagi…ko ade??ahaha aku ngaku awal-awal sah-sah tak de la=p

nota kaki:9 bulan lepas musim kawen..mesti hospital pon penuh..so bulan tu di panggil musim beranak..tak caya pergi tengok statistik kat hospital nun..ehehe

2 total views, 1 views today

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge