Mothers Day Gift

as i promise..nk tepek gambar handbag mak aku aritu kan…lambat sket update kali ni

ni la rupe handbagnye

cantek x?yang penting mak aku suke sgt ngan handbag ni…sgt hepy bile tgk die tersenyum je masa nk beli handbag ni..mak ckp ramai yang puji bag ni..hehehe *kembang sekejap..ops!xbaek banggan nant jadi riak..tp mmg berbaloi la ktorg beli

xlupe buat ibu Pak Tam..aku hadiahkan die one drop perfume kotak hijau xsilap *aku order ngan bro framestone dan die terus pos..aku xtgk pon ngan kain sepasang..picture kaen aku xambik..lupo..hehehe beli time pg KL aritu


yang ni aku rase puas hati sgt..even xmahal..tp aku tao mama die suke..act aritu mama die ade tnye best x bao one drop perfume ni..pastu die ckp bagos la perfume ni sbb xde alkohol..bole buat semayang..dlm kepala aku ms tu mmg da terbayang nk bg ni..terus menggelupur nak g beli

tp ade kes sket..ade la org tu xbg beli..aku fhm die risaukan kewangan aku..tp keinginan aku ‘give sumthing’ utk org yang aku sayang mengatasi segala2 nya…serius aku ckp..aku bukan byk duet sgt..tp bile bagi hadiah kt org yang aku syg..dan die mmg suke dgn benda tu..rasa sgt berbaloi

sory ye yunk..sbb ni kite byk bergadoh=(

~daa

29 total views, 1 views today

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge