Monthly Check-Up~32 Minggu

update pantas di pagi hari..hari ni my dear hubby away lagi..tapi kejap je..malam ni dah balik semula…so merasa la mak yong tido berkepit celah ketiak mak semalam..hihi

semalam check up kat KK Air Jernih..now dah 32 minggu..check up perlu 2 minggu sekali..owh tak lama dah..menunggu masa je kot sekarang

berat aku naik 0.5kg..kalau 2 minggu lepas 58.5..semalam dah 59kg..ok la tu kan?

HB adalah tak cek semalam..lagi 2 minggu baru cek

jumpa dengan pakar pemakanan sebab HB aku pernah turun..banyak tips aku dapat dari dia..ilmu baru ni..nanti ada masa aku share (nampak sangat malas)

pastu kene cucuk UTT buat kali ke 2..yehaaaa..best-best..sampai hari ni lenguh tangan tak hilang lagi

bole tak aku sendiri yang request nak kene cucuk tu..sebab malas dah nak menunggu next check-up..lagi lame lagi berdebar kan..nurse pon ok kan aje sebab dah cukup sebulan dari first aku kene cucuk aritu (check up sehari sebelum raya tu)

next check up 10/10/11 —>manyak cun itu tarikh

moga baby keluar 11/11/11—>lagi ah-cungya..hihi sebab time tu aku dah 39 minggu (berangan)

nanti bole sambut besday dengan mak aku (2/11) tak pon dengan adik aku Mie (12/11) kira aku menumpang majlis jela..save bajet…ahaha

tak sabar menunggu suami pulang..sebab ade baby stuff yang akan di bawa pulang bersama..apekah itewww??tungguuuuuuuuuuu… ni tak sabar tunggu encik suami pulang ke tak sabar tunggu barang sampai..ahaha lu fikir la sendiri

nota kaki:mood sangat so-so arini..awal pagi dah tersentak tekan brek dek kete honda yang giler..bawak kete macam lipas kudung..nak mati pon..mati la sorang-sorang..saket perot aku kejap..seb baik takde pape

47 total views, 1 views today

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge