MoodLess!!

hahaha ade ke maksud tu??atau bhs org kampung aku ckp NOT IT THE MOOD!!arini satu hari aku xbuat keje..aku ngantok..xde mood..mujur bos aku xperasan…sindrom ape kah y berlaku?hanya aku yang tao…mayb berpunca dari hari lahir aku semalam y sepatutnya sgt membahagiakan..tp seolah2 tiada ape2 pon…act my family ade la beli kek..thanx GOD! yup..but ade sebab beli kek..ikotkan hati aku xnak pon..kalau hati da xhepy xgune gak beli sume tu kn?hm..knp la si dia tu sgt xmengerti kehendak hati ini..akan la sume aku nk ckp..dahla malas nk ckp byk..yang penting SGT XDE MOOD hari..td adik aku ajak kelua g kedai..so aku pon beli AISKRIM byk2…bole ke sume ni hilang kn semua rs gundah gulana dlm hati ni???arghh!!!!tidak!!!!aku benci dgn perasaan mcm ni=(..bye

aiskrim yang sgt LAYAN!

42 total views, 1 views today

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge