Misteri Wanita Bertudung Oren

tu dia…sapekah yang sangat misteri itu??

bertudung oren…berbotol air oren..nun kat hujung sana pon ade marker oren!

fuh lengkap ko…silap fon oren xmasuk sekali..

jeng jeng jeng
.

.

.

.

.

.


tu dia muke wanita misteri bertudung oren!ahahha ops sory bukaan idung xdapat di bendung..xsempat nak cover orang da snap=p

ahahaha bengang je korang sume…tah hape yang misteri sangat nye kan

sesaje bagi entry lite-lite dipetang hari ni…rest sket otak yang da berselirat dengan keje..owh!bunyik mcm bizi nau je ko yani..

katenye…

weck sekali…

ni bukan tiru redmummy tu ye..itu diva memang peminat merah dan sume barangnya adalah merah

aku sekadar kebetulan saje…redmummy tetap paling mantop meletop dan kebabooom!

pst:aaaii yani makin ko kate nak privatekan blog..makin byk pulak entry ko ni…rezeki idea katenye..ahahaha

nota kaki:credit to hilmi ngambik gambo aku buat keberapa kalinya tah aku xtao…moga skill ko makin bercambah macam ‘cambboh’ ahahaha

About Author

Muliani

Ibu kepada 3 orang anak dan telah berjaya menyusukan sepenuhnya lebih dari 2 tahun. Salah seorang dari Kumpulan Sokongan Penyusuan di Hospital Sultanah Nur Zahirah Kuala Terengganu.

Comments

  1. kaa says:

    cambboh , aahaha

  2. -aTie- says:

    oren!! go zahid go….!!

    xyah le privatekan

    Khaizarien Blog @ atie

  3. gadis jingga gtu…kelass k.yani…serba oren…

  4. oneyani says:

    kaa:tao ke maksud cammboh tu??huhu

    atie:owh zahir sudah demok!eehhehe yes biar je ide saket ati..hahaha

    N:xde kelass sgt dik non oooi

  5. Framestone says:

    he…23x orenlady la nie ek he…23x

    tang hidung tue xleh nk cover dah

    BroFramestone Blog

  6. oneyani says:

    ok la tu bro kan..syukur gak ade lobang idung even bosar sket=p

    dari xde lobang idung??xke haru jadinye..ehehehe ckp kat diri sendri sebnarnye ni

  7. kaa says:

    taugeh laa
    dok kn laa dop tau

    just klakor lau eja bhase trgganu
    haha

  8. Bechak says:

    akak yani double chin skrg nie…hehehe..bhgia ek…kerap gop mkn luor tu…bagus2!

  9. oneyani says:

    bwchak:dah lame lor double chin itu..huhu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge