Menyingkap Misteri di Sekitar Majlis di

wah tajuk xnak kalah ko…gaya mcm blog gosip2 gitu…hehehe

aku baru dapat picture dari ofismate aku..abg mat..die ni free lance photografer..so saje2 la die ambik gambo mlm tu..mule layan gambo persembahan dulu ye kawan-kawan..


majlis dimulakan dengan persembahan nasyid oleh adik2 comel ni..persembahan dalam lughatol arabiah lagi..fhm x?ala dalam bahasa arab da…

persembahan ni yang membuatkan hati abu dan amoi tersentuh..hehe yeke u??

lepas tu persembahan dari org besar sket..mcm disusun2 persembahan tu…*dah sah2 disusun kan.. apekah penyataan ko ni yani..hehehe


then persembahan dari bekas artis yang ala2 dah insaf gitu..ade dari kumpulan visa..kopratasa..ape tah lagi..tp sah2 la sorang aku xkenal..hehee


yang ni Megat Nordin..dikir dakwah..xsilap aku..die yang buat lagu “ade sekor anak tupai..duk atah jula mokte” hehehe org pantai timur sgt familiar ngan lagu ni

suara die mantop!sedih dan sayu bile dgr..nyanyi lak pasal ibu2..aduh mcm tao2 je aku tgh krisis=(

yang ni kalau korang xkenal xtao la..Pi Mai Pi Mai Tang Tu..ops!silap Sabri Yunus daaa

eh abes tu ape yang misterinya kan?jeng jeng jeng *sila buat muke suspen…=p

*
*
*
*
*
*
*
*


tengok ni gambar sebelum…tenang je


dan gambar selepas…ade makhluk aneh

hua hua hua..suspen la sangat kan???!!!mest ade yang maki2 aku ni…

lariiiiiiiiiiikkkkssss….aduh semput mak..=)

29 total views, 1 views today

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge