Meeting Savoc at Taita

hari ni jumaat..hari cuti utk TRG, KEL dan KEDAH..rutin harian mcm biase la bangun pagi..teman mak g pasar..then kemas rumah y mcm tongkang pecah tu..hahhaa..

ok hari ni aku ade meeting ngan ahli SAVOC kt Taita, Batu Buruk..nak bincang psl Famly Day SAVOC..bile? kat mane? tggu nant aku cite k?arini aku nk pakai bj y baru je sampai smlm..aku beli online..cantik x?material spandex(jersy like)..aku suke material mcm ni sbb xperlu la nk gsok..hehehe y penting mesti la warna merah..tema SAVOC…act ade tshirt rasmi tp cm mls nk pakai (alasan nk pakai bj baru)so u guys outhere..sape2 y berminat nk mengHAVOC kn SAVOC bole tgk forum ni www.savoc.com.my…best! Sharing is Caring

hahhaa..layan la gambar savvy y bertukar jd robot ni…k lah nk siap da..nant aku sambung story psl SAVOC ye

About Author

Muliani

Ibu kepada 3 orang anak dan telah berjaya menyusukan sepenuhnya lebih dari 2 tahun. Salah seorang dari Kumpulan Sokongan Penyusuan di Hospital Sultanah Nur Zahirah Kuala Terengganu.

Comments

  1. ciare (^_^)v says:

    wahhh bestnyew g TT.uuuu..sna nye savoc aktif ehh? lawoo baju tuu..kiut okeh =P

  2. oneyani says:

    hm xaktif sgt la cia..lgpon yani sorang2 so mcm xbest..
    kalau kt sane ade gak kamal temankan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge