Marathon Baby

ni kira marathon entry utk baby lak..ehhehe..baru2 ni ofismate aku K.Bie baru saja selamat melahirkan baby gurl yang diberi nama Wan Eryana Firzanah
baru2 ni aku ngan budak2 ofis pg la tgk baby itu..
letak gambar mak baby dulu..masa ni die baru pregnant 5bulan mcm tu kot


ni hadiah yang aku bg..comel x?mula2 nk beli pink set..tp mcm da biasa sgt..so decide beli warna oren..not bad la kan?


gaun n kasut kiko..aku sgt suke kalau nk beli barang baby..sanggup berhabis tu…



ni la baby K.Bie…tdo je keje…dah nama pon baby kan?

ok habes part tu..ni part baby dak ofis aku yang laen..yang ni lahir 14/2/09..hahaha skrg da besar pon..tp baru aku nk letak entry ni..bole??=p

tgk kaki nye yang panjang itu..hahaha tipu la kan..selua je panjang

ni mak baby..tp nama baby sumpah lupe..hahaha ye la dah 5 bulan lebih aku g tgk die..mmg xingat dah pe nama…sgt kejam kan?=p

zoom in sket baby..sgt comel posing die..


bak kata pepatah..”dari sebesar ibu jari “.. ni la buktinya..hehehe ada ke pepatah mcm tu eh?

ok next baby adalah baby kepada suzana(sebi) geng SAVOC..nama baby Nur Aisya kot..hehehe lupe jugak..yang ni lahir sehari selepas baby kt atas 15/02/09

bergambar dengan K. Shima dari SAVOC


ni posing poyo nama nye..tp aku mmg suke baby la..hehehe

ni present utk baby dua org tadi…pink set dari Pureen

wah xsabarnya nak ada baby sendiri..apekah?lalallala~~

About Author

Muliani

Ibu kepada 3 orang anak dan telah berjaya menyusukan sepenuhnya lebih dari 2 tahun. Salah seorang dari Kumpulan Sokongan Penyusuan di Hospital Sultanah Nur Zahirah Kuala Terengganu.

Comments

  1. huhuuhuu…bole laa.. ader laa ciri2 tuh skit nak jadi ibu… huhuhuh…. cuci poopoo baby nak?.. aa meh sini akak nak tgk skit… ngeehehhe

  2. oneyani says:

    ala akak..setakat poooopoooo tu kacang lah..huhu tu keje yani ms adik2 kecik dulu..yani pon cuci je pooopooo ank sepupu..ank sedara kamal..huhuhu

  3. sWeEtdARLinG says:

    alamak bestnya adiah2 tuuu.. k tahun depan nak beranak lagi ni.. tungguuuuuuu jangan larikksss

    hahahahaha

  4. aduhh mak….comey gilerrr baby ni….geramnyerrr…

  5. wah… bagus..bagus..bagus… haa de lagi satu akak nak uji… ngehehehe.. tapi nantilah.. tunggu yani dah kawen dulu.. hehehe..mase tuh akak ade soklan cepu mas.. ngehehehe..

  6. oneyani says:

    sweetdarling:k.amy beranak la lagi..nant dapat pesent..hehehe

    N:comel kan..sume baby pon adalah comel

    k.zai:alamak…ape tu?mengeriiiikan

  7. fiza arshad says:

    sweeet of pics 🙂 ade ke ayat gtu hahaha..alhamdulillah yani da ade baby da skrg, x lame lg nk kuar la tu, insyaAllah..nnt da ade baby, akan obses giler ngan baju baby!! g jer kedai msti cr bj baby!! faris da byk giler baju tp umi die x puas2 nk beli bj..x leh tgk, rs nk beli je hari2 hahaha 🙂 nsb baik hubby yg nasihatkan 🙂 tp bj baby gakl sgt amat la geram 🙂

  8. oneyani says:

    Btol tu kak fiza..seb baik kita dpt baby boy kan..tp baju baby boy y smart2 mahal gak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge