Ini Ati aaa Manyak Saket Woooo

::pakai spek yang lagi besar punye!!::

mood sket punye hampeh untuk blogging semalam..hari ni…dan xtao sampai bile

ade rase nk privatekan blog pon ye…aku nak bg orang-orang berkenaan je baca…yela da bg sume orang baca..ade lak yang pok pek pok pek xpuas ati itu ini…

hm….tujuan aku berblog nak luahkan hati dan perasaan..tanpa menggangu perasaan orang..tp kalau ade yang terasa..aku mintak maaf..dan kalau terasa xyah la melanguk duk baca entry aku..xyah la baca..close je window…

ops!sory agak terkasar la pulak..kadang-kadang susah noks nak jaga ati sume orang kan??tapi apekan daya…aku insan yang lemah ajor…

cane nk privatekan blog eh?sambil garu-garu kepala yang xgatal

N
cane nk privatekan entry yang mcm N penah ckp tu???

pst:sory pada yang terasa..xberniat..just nak express my felling kat sini..dah name blog sendirik..sendirik mao ingat la kan..sendirik punye cerita..sendirik rasa saket..sendirik sume la

nota kaki:pasni aku hanya bole cite pasal kucing..pokok bunga..meja..kusi..senang dorang xde nak bising-bising da..=p

26 total views, 1 views today

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge