Mane eh Yang Cantek???

adeh la…berdebar jantong ni..tibe-tibe je kan??ahahhaa

tadi aku duk tgk-tgk kasut crocs..tibe-tibe lak terjatuh cinta lagi..aku ni xabes2 terjatuh cinta la kan…ahahhaa tapi mcm biase..taste aku tetap sama…wedges jugak

crocs hanalei
greycream

black
navy blue
green

mane satu yang korang suke?mane satu yang menawan kalbu??

About Author

Muliani

Ibu kepada 3 orang anak dan telah berjaya menyusukan sepenuhnya lebih dari 2 tahun. Salah seorang dari Kumpulan Sokongan Penyusuan di Hospital Sultanah Nur Zahirah Kuala Terengganu.

Comments

  1. grey ngan cream cantik….
    lg suka grey 🙂

  2. Meen Eunos says:

    yang cream tu suits u i think
    or the navy blue looks fine also.
    =)

  3. sWeEtDaRLinG says:

    kalau nak bagi kat akak, kasi hijau atau biru erk… sebab warna2 lain tu dah biasa sgt.. heheks

    tp yg cream tu cantek laa dr sudut sisi…

  4. Are'Ja_(",) says:

    pendapat aku lar yanie..
    aku suker tgk yg cream tu tak[un black..senang masuk ngan sume jenis baju…hehhe..
    cantik2 mane mau pulon crocs ni kat ganu eh? nak g KL entoh bile? huhuuu

  5. klo N piley navy blue..mahal x k.yani?? tingin gaks..tp cm tggi jekk..cian cik abe nti…muahahahhaha

  6. naz says:

    warna hitam ats tu cantik

  7. sbb ko suka pakai jeans so i think navy blue suit u well..

  8. oneyani says:

    zaza:hm..tu la..tp skrg aku bukan lagi dpt berfoye2 di shopping complex mcm dolu2..huhu

    naz:haah paling senang nk match tp kan..mcm biase sgt pulak

    N:ahahah 3 inci je N..xtggi pon=p

    harga rm229..apelah sgt bg N kan..ehehe

    aja:tu la kan..kt al-ikhsan ade..tp xdok pilihan utk ladies la

    sweetdarling:bagi akak?erks….ingat yani cop duet ape?ahahhaa

    meen:thanx u…=)

    nadia:yup my chooice is grey or cream..ngeee~

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge