Mamam

uols sume da mamam blom??mest la dah kn..kul bape dah ni…arini aku mam soto kt Gong Kapas..act soto ni fofuler kt area Kuala Terengganu ni…tnye la sape2 org area sini mest tao punye. Ciare nant bole ajak MR.K dtg mkn kt cni..Mawar da bole ajak teman2 opis kamooo jugak..hehehe jahat je menghasut.. menu special die Soto dan Mee Jawa(Mee Rebus)

korang bayangkn kedai bukak kul9..kul8.45 mcm tu dorang da ambik oder..kalau dtg kul11 nk bekpes kt cni..kirim salam je la..nan ado..sudah lichin ye..tekak aku skrg sgt mengada2..pagi2 nk mkn soto dgn begedil…so suh la office boy pg beli..tarrraaa ni la hasilnya

ni gambo cilok je okeh..mls nk ambik gambo..baru feeling mkn..hehehehe

ni cite semalam..elok2 kul 1 time lunch hour..sedang aku berkira nk mkn ape..dgn perot y tgh berdondang syg ni tibe…tibe…ceh mcm misteri sgt je bunyinye abah aku kol

Abah : Ni kalau nk makan nasi ayam balik la..mak masak nasi ayam hari ni…
Aku : Cun sgt!kejap lg sampai

huhuhu aku ape lg berdesup la…gigih drive balik rumah..meredah kereta2 y menghalang lalu lintas..ceh!bunyi mcm sebok benau je jln kt trg ni..nan ado nye.balik rumah tgk nasi ayam dah tersedia atas meja..aku ape lg..tanpa menoleh kiri kanan..tanpa menunggu sape2 teros mkn!ehhehhe tp xde la gambo nye..mak aku tgh sexy..yela br pas msk..mak aku tu xleh panas sket..sexy terlebih2..hahahahha

wah aku sekarang makan ikot selera tekak aku je…pagi mkn nasi..t/hari mkn nasi..kunun2 mlm xnak mkn..tahan punye tahan sudahnye makan nasi kul10!huh ape kejadahnye tu…makin la naek tubuh aku ni..hadoooyaiii

nak di jadikan cerita mggu lepas aku beli la penimbang ..atau org kampung aku pggl ‘bathroom scale’ ehhehhee poyo ok!kunun2 aku dah kurus la sbb byk hari dah tahan makan..tp nan ado!makin naek okeh…huh..tu y skrg aku bantai je mkn mlm… ye sy sedar sume ni hanya lah alasan semata2…=p

weh apesal berat sgt???!!!sampai 55kg ni…xpuas hati..bile abg aku naek berat die 57kg!die punye la suke..die ckp ni pencapaian die y terbaek…selama ni paling berat 55kg je die…die ckp die syg penimbang tu..apekah????!!!aku mencik..mencik..die lak syg…syg..tah pape..ye puan2 sume abg aku mmg kurus..mkn byk..tah pg mane la sume y die mkn tu…huhuhu

tah2 penimbang ni tipu…sebenarnye kene tolak 2kg kot?hahahah bole ke mcm tu=p

cantek x? warna purple..bantai la warna ape pon..aku sokak aje..asal warna pastel
hehehe tibe2 lak hfon aku nak menyelit kt situ ..huhu

30 total views, 1 views today

8 Comments

  1. ala N…pak tam pon ckp akak gemok ok..die ckp belom kawen bdn dah mcm ni…nant da kawen ade anak xtao la mcm mane…harap2 xjd tong drum la..hahaha

    laki gemok best ape..best utk dipelok..hehehehe tp ops!xnak muncet okeh=p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge