Malu Tapi Terpaksa

adeeeiiii..naek bersawang kot ini blog..last update khamis lepas…semalam mood adelah swing-swing gitu…mcm buaian kat palyground yang ditiup angin taufan di haiti…ahaha ape da aku mengarut

sape-sape yang alert pe prob aku kat fb smlm..tao la ape kejadian ‘seram’ berlaku pada aku..heh seram katenye!padahal….

alhamdulillah semalam jugak tamat la episod untuk aku qada’ puasa…arini leh nyanyi

selamat hari raya… hari untuk kita bersuka ria… bla bla bla~

ni lah istemewa nya menjadi wanita..sambut raya 2 x beb!ahaha yang penting abes bahagian wajib..lepas ni sunat la pulok..aaaiiii rajen ke ko ni yani=p

semalam jugak akibat masalah yang menimpa…dengan puasa lagi..aku diserang migrain..nak terkeluaq bijik mate ni aku rase…aku kalau perot kosong cepat sket saket kepala..tambah-tambah lagi ade masalah..lagi cepat..

orang laen asal pose gastrik..aku lak asal pose migrain..naseb la badan kan

dan semalam aku berbuka ngan kawan-kawan..lepas berbuka solat kat masjid then sambung lepak lagi..hohoho giler dasyat ini perempuan..dalam saket-saket pon gigih nak lepak..kawan punye pasal la kan

sesambil lepak..sesambil urut kepala..urat-urat kat dahi berselira nyut-nyut..spek tarak bawak..silai melampau-lampau buat kepala otak mata sume senak

jadinya balik tu aku drive sambil pakai shades!ahaha mule-mule malu..yela kan ape orang sebelah kate…eh ade orang buta bawak kete lor…tapi nak buat cane da terpaksa

ni la orang cakap malu tapi terpaksa

tapi sangat berkesan la..shades tu mmg da filter byk cahaya yang masuk..idea baru ni kalau drive memalam xbawak spek…ahcungnyaa!

::sekadar gambar hiasan::

About Author

Muliani

Ibu kepada 3 orang anak dan telah berjaya menyusukan sepenuhnya lebih dari 2 tahun. Salah seorang dari Kumpulan Sokongan Penyusuan di Hospital Sultanah Nur Zahirah Kuala Terengganu.

Comments

  1. palingg x larat ble kne migrain…

    wahh..N x ganti poser lagik nihh..

  2. wah rajen ganti awal..

    myra pun belum ganti pose lagi..
    waaaaaaaaaaaaa!!!

  3. sWeEtDaRLinG says:

    aduiii bila akak nak ganti posa ni.. boleh yani tolong gantikan?

  4. Marsha~ says:

    cepatnya qada puasa… best tu dh boleh relax

  5. Aujinz says:

    hik hik hik…

    silau tinggi yer cik Yani..:D

  6. Bechak says:

    hohohoho…aku dh penah buat style nie…time aku drive kat plus…nk pi perak…drive memalam…lampu kete buat mate aku saket…nk soh ayh aku drive kesian plak…last2 aku pakai laa spec itam ayh aku…tp ko bygkn laa…kat highwy manede lampu jln..yg aku nmpk lampu kete je…time nie bwk slow2 laa…nk mampos ke bwk lelaju. so ksmpulnnye..klo saket kple jgn bwk kete…bhy…hahaha..apedaaa….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge