Malas….Cuti Panjang

gambar hiasan semata-mata

huh malasnye nk update..byk je bnd bole update.tp xjugak aku buat..

sebenarnya malas nk resize gambar..later on aku buat la

mggu ni adalah mggu kenduri..hari ni saudara dr Kedah akn smpi kt rumah aku *saudara aku sgt ramai di Kedah..ade kt setiap daerah lagi..huhuhu ..attend kenduri saudara aku, Jumaaat kot xsilap aku kenduri tu

sabtu..aku akan marathon kenduri kwn2 aku..baca kt sini aku rasa sempat pg kenduri kwn2 je..yang mana sedara2..xdpt pg la..ade jgk 2-3 dak ofis jemput utk kenduri adik la..ank sedara la..pon xdpt pg

huh..korang pon tao kn ahad ni cuti sempena Keputraan Agong..so start esok aku da start bercuti..tp sedihnya aku xdpt nk cuti pjg..ade keje nk disiapkan..huhuhu so dgn rasminya blog aku xberupdate mulai esok..hehehe

korang kt KL dan kwsn sewaktu dgnnya dpt cuti Isnin kan kan..wah syoknye…dpt tgk wayang..shopping2..*aku tao skrg tgh sale

apekan daya aku jauh di bumi Terengganu=(

~daaa

About Author

Muliani

Ibu kepada 3 orang anak dan telah berjaya menyusukan sepenuhnya lebih dari 2 tahun. Salah seorang dari Kumpulan Sokongan Penyusuan di Hospital Sultanah Nur Zahirah Kuala Terengganu.

Comments

  1. Maswani says:

    salam yani..bestkan dpt berkumpul semua sanak saudara.. cuti? sama la dgn akak kt kedah ni, cuti jumaat sabtu je lah..huhu..

  2. aRe_uDear says:

    wakakakaaa siap marathon kenduri kawen tuh.. nampaknyer konyang giler ler makan nasi minyak ekekee..

  3. oneyani says:

    k.wani:hehee best eh?bole la dah lama xjumpe..akak kite dpt cuti ganti la ahad ni

    ayu:hehee marathon utk jadi makin gemok=p

  4. da keje pnat2..cuti msti beshh…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge