Macam Pelik je

Tengah hari tadi aku pg klinik..ambik ubat ngan MC

sume bende ngadu ngan doktor..smpai lidah aku ade butir kecik pon nk ckp..dah mmg saket haruslah aku ckp kan..tp doktor ckp sikit je tu..xyah bg ubat la..ye la..redho je=(

doktor cakap suhu badan aku normal..tp aku tetap nk ubat demam..yela badan rasa xbest..lebih baek mencegah dari mengubati

yang peliknye..1st time aku dapat ubat yang kene makan 8 bijik sehari..panadol je pon 2bijik sekali makan..kn telan 4 kali sehari..logik ke?aku takot silap tulis je..aku mkn 2x je..hehehe

dan bertambah pelik lagi..aku ni selsema..tp doktor xbagi pon ubat selsema..uish


ubat sakit kepala, demam ngan antibiotik..antibiotik die xsedap yang amat..smpi satu hari sendawa pon tetap terase lagi…eeeeiii

skrg pon kepala masih pening…dapat MC pon seharu je..esok kene keje la=(


nak jugak tunjuk aku dpt MC..bukti ni hehehe

wahhhh xde mood nye nk g keje…mcm nak berenti je..dan..dan nk berenti..sape nk byr kete ko tu yani woooooooiiii

tibe2 rase sedih…rase nkkawen cepat2…sbbnye mls nk keje..bole x mcm tu?hahahahha

~daaa

nota kaki:aku masih ade kaki lagi…lalalalalalala

31 total views, 1 views today

14 Comments

  1. N:tao xpe…8 bijik tu..hehehe akak xde la nk ikot..akak pon malas mkn ubat..antibiotik xpnh mkn pon…hahhahaha

    K.Zai:huhu dah bincang pon…mmg xlarat lg la kalau yani xkeje…best je jadi mcm akak..bole jaga baby sepenuh masa kn

  2. wahh cik yani..klinik pun nak yang BRANDED je.
    KLINIK ADUH WAN SALEHA gitu!
    so klu demam ko xbaik2 jugak mmg sah ko kna berduet dgn mawi nyanyi lagu ADOI DR. WAN SALEHA yg bg ubat overdose.huu~
    btw,get well soon yeahh dear..
    mwahh..mwahh..=)

  3. out lagik-> he..23x nie dari syarikat berita mne pulak nie he..23x

    tp mmg betul pun… dah la zaman skrg nie maksiat dah diperbagaikan… ada yg xnk elak..ade pulak yg mmg nk terlibat sama..

    lagi parah kalu buat maksiat leh ajak memember.. ingat ajak g men bola or g minum kedai mamak ke

  4. zie:thanx dear

    mv:akak..yani maen2 je..kalau kawen ngan jutawan xpe gak..huhuhu gaji pon cukup2 mkn ajoo

    bro:gaji pon xde la besar mane..kalau besar xdenye nk brenti keje..hehehe

    ye sy lame xon9..hehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge