Lunch Di A&W

dah lama sangat aku tak layan A&W ni..mase kecik-kecik dulu ini jela yang aku hadap kan..sejak-sejak dah ade KFC, McD,Pizza Hut segala…A&W mane pandang wei..dasar jakun!belom ade lagi Big Apple ke..Nandos ke..Keny Rogers hihi

tapi sejak bercinta dengan my hubby..dia adalah banyak kali ajak dating sini..sekali ter’jatuh’ cinta pulak..sedap rupenye menu kat sini…tapi tak sume la..awal-awal aku try coney hot dog..sekali tak masuk la dengan tekak aku..

tapi sekarang aku dah jumpe menu yang paling best..ape tu??tak lain dan tak bukan ni ha

.

.

.

.

Golden Aroma Chicken

bunyi nak canggih je kan..ala ayam goreng je..sangat setap!!!aku setiap kali order mesti nak bahagian tight dan wing sahaja…itu pon dah cukup kenyang..

tambah sedap lagi bila diperap sekali dengan lada hitam..so tak rasa muak sangat bila makan ayam..maybe A&W dah upgrade dia punye ayam kot..ntahla aku pon kurang pasti sebab dah lama tak datang kan

asben aku pulak tiap kali akan order ni je..kire macam dah jatuh cinta pandang pertama la jugak

Moza Burger

tengok la chesse die tu…memang meleleh la aku tengok =p

menu baru..yang ada kat sini

Nachos ape tah nama

ade chesse dan sos yang sama macam coney hot dog tu..bole tahan la..sebab nachos rangop..tapi sos tu aku kureng sket la..ala nancho sni ala-ala cheesy wedges la kalau kat KFC kan

air lak of course…kalau sebut A&W tak sah tak minum

Rootbear Float ni..

dan jugak curly fries…owh sangat setap!tapi tak bestnye bila nak curly fries wajib upgrade float large..haish naik kembong aku nak abeskan

aku harap sangat A&W ni kekal sampai bila-bila..sebab ini satu-satunya yang ada kat Kuala Terengganu..bukan ape..sebab sini adalah tak bape laku..kalau pegi time lunch hour saat-saat tu jugak ko bole oder..kalau beratur pon just 2-3 orang je

see…banyak meja kosong..ni adalah time lunch hour..kalau after office hour ramai la sket kot..malam-malam aku tak penah try pulak..

kaunter waffer dan aiskrim

dan yang paling best A&W kat sini adalah tepi pantai..manyak syoook woo…sebab tu la aku rasa sayang sangat kalau tempat ni ditutup..dah lama pon tempat ni wujud..dari aku kecik kot

see…kalau ko duk luar tu angin sangat menderu-deru..kadang-kadang tempias air laut pon sampai kena kat muka..belengas abes..hihi

owh abaikan pasangan itu..sepanjang aku dan asben duk makan..ktorang asyik duk bergosip pasal pasangan tu…muahahaha keji tak??

ko tengok la..yang perempuan tu baya dalam 18-17 tahun..yang laki lak dalam 30 an or 40 an gitu..asalnya aku tengok macam dah pelik..tapi malas nak ambik port kang nanti aku bz body lak..

sekali my asben yang tegor..cakap pelik..so ktorg pe lagi bergosip-gosip sambil mata menjeling la…yang tak tahan aku siap ambik gambar tu..owh siap tengok ape kete yang laki tu naik..ape no plate die…aku ingat lagi wooo DEB746..kete Honda lama hihi

bukan ape sebab pelik sangat..nak kata abang ke ayah ke..tak jugak sebab yang perempuan tu macam malu-malu je..yang si laki lak sangat la hai gentle man..siap bile bercakap tenung muke pempuan tu..buat ape saja untuk pempuan tu…layanan memang first class la orang cakap..memang kekdah orang bercinta abes la

aku bukan ape takot kes-kes sekarang ni..macam-macam kan yang terjadi pada anak-anak dara sunti ni kan..risau la jugak..so kire aku jadi saksi la kalau jadi pape…ahahha poyo tak?ni kes baru tengok rancangan kes kat tv 3 la ni..mangsa cinta ke apetah

eh ni apehal dari citer makanan dah jadi gosip panas ahahhaha

nota kaki:eh kalau sesape kenal pasangan ni gtao la..kot-kot aku salah faham…aku nak mintak maaf =p

37 total views, 1 views today

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge