Layout Raya

Tu dia layout raya katanya…padahal tuan rumah baju raya pon takde..

Semalam balik keje..suami buat suprise..katanya tengok la blog u..dah bertukar..sekali tengok…feeewit…dah bertukar gitu…wah thanx sayang!


Sebenarnya dah banyak kali suami duk bising-bising mintak aku tukar layout..tapi aku adalah sangat ‘rajen’…yela kene betol-betol fokus buat benda alah ni..pastu kene copy code segala..kang terjadi macam dulu banyak link yang hilang

::sekadar gambar hiasan..aku puasa ye::

Sekali semalam sume suami dah setelkan..owh hepy sangat..layout ni simple je..nanti kalau ade yang cantek tukar lagi ye yunk?ahaha

Suami aku ni setiap kali aku buke blog orang lain mesti dia cakap ha tengok blog dia ni..kemas je..ade tu..ade ni..blog u kosong je..bosan lah..aku macam ‘hm ada aku kesah’??Padahal tensyen gak sebenarnye

sebenarnya aku dah bosan plus benci giler dengan layout lama..tapi malas..so tak dapat buat ape la kan?yang aku tao up entry..tu pon ikot mood..banyak je citer nak story..tapi dah malas..so tak nak paksa diri sendiri..lagipon blog ni sekadar suke-suke je pon..kalau dah rasa terpaksa dan terbeban baik tak yah..


Banyak application yang suami aku jumpe tru ipad ni..application tags pon dia dah jumpe..aku iyekan aje..hihi nak explore sendiri aku sangat ‘rajen’ yoo…


Banyak lagi yang nak buat ni(konon) tapi sket-sket la..tengok apa lagi yanga aku jumpe nanti..aku masih tak puas hati dengan font blog no..sangat bosan kan?tengok blog korang sume cam comel je..kemas je..citer pon best je..bila baca blog sendiri rasa tak best…coi!

Pape pon thanx buat suami kerana sangat membantu dalam minat aku buat blog ni..banyak sebenarnya yang dia dah tolong aku…aku bersorak je tao bila setiap kali dia jumpa benda baru…

Thanx again my lalink!luv u soooo much la…pada readers sume (kalau ada) aku sayang lebih lgai…ahaha matik la aku…motif letak gambar suami banyak-banyak..tah la tetibe terasa bunga-bunga cinta hoho aura gediks dah keluar

Nota kaki:semangat lak bila ada layout baru ni..tadi duk korek-korek baca entry lama..terjumpa entry time bercinta dulu..owh heavennya dunia time tu…ahahaha bukan sekarang tak heaven..tapi perasaan dulu sangat lain…biasalah adat bercinta sumenya indah kan..

– Posted using BlogPress from my iPad 2.

3 total views, 1 views today

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge