Lanun sesat

tgk la keje adik aku Safiq ni…kunun2 mcm dlm rancangan tv tu..rancangan pe tah yang guna baju utk buat mcm2 bentuk…

aku pon layan je la dengan perangai die tu..name je da darjah 6..tp prangai tetap budak tadika…anak bongsu la katakan..huhuhu

perasan x baju tu ade name die…jap2 bagi clear sket

ni dia..baju Safiq…model tu sengih manjang dpt baju baru..mujur muat2 ngan die….aku maen beli je…ade lagi baju laen..jom tengok!

baju utk hazim anak sepupu aku

kimi..abg kepada hazim

ni lak baju adik aku yang form 3 tu..Sahid ni sebagai adiah burfday sekali tao.senang cite adiah of the year..ape2 lg yang patot mu dapat hadiah..cover ngan shirt ni je..bole?bole? hehehehe bole la..

peringatan ye!!

baju ni jugak dijadikan sebagai umpan utk die buat keje bila aku suruh..hahahahhaa bole x aku bg hadiah sbb ade udang di sebalik kuew tiaw goreng..hahahaha

ni la tuan kepada baju cenonet tu…aku saje beli besar sket..nk bg dorang pakai lame sket..dak kecik kan cepat aje membesar..alasan! padahal senang..baju bole pakai lg..so next hadiah lambat lg lor..hehehehehe

dorang ni mcm tao2 je aku beli baju utk dorang..t/hari posmen anta baju..ptg tu dorang terkedek2 datang rumah aku…hahaha xsempat nk bungkus bagai..kunun2 mcm nak buat suprise!!xdapek de….dorang teros pakai je

cadangnye aku nk buat suprise utk Pak Tam..burfday die da dekat..tp cm kelakar la pulak kalau nk tulis2 name ni kan..so xjadi cancel lor
tambah lagi bajet da lari sbb ‘terbeli’ utk budak2 tu..aku suke bile tgk dorang sengih je manjang bila pakai baju tu…rasa berbaloi sangat!hasil titik peluh aku ber’biz’..heheheh ade peluh ke?cam xsesuai la pulak gune ayat tu..ehehhehe arrghhh belasah je=p

tp bile tgk baju ni…aaai mcm jatuh hati la pulak..ni bj utk customer pengantin baru xsilap aku

cantek x baju ni?aku mcm berkenan sgt

banyak lagi design yang ada..mcm2 gambar dan warna bole request…so sape nak beli bole terjah kt blong ni

3 total views, 1 views today

9 Comments

  1. huhuhu…
    besar sgt plak nampak baju kimi & hazim… tp mcm yani cakap, elok ler… dari terkecik kan…

    mana si sahid tak pakai baju dia? hahahaha…. terima kasih yer semua… hasil titih peluh aku gak nii…. hahahahaha

    kepada semua, sudi² laa singgah tengok design2 tu semua…

    tengok tak kena bayarrrrrrrr….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge