Laman Utama > Rakan Penyusuan, Diet dan Kesihatan Wanita
wanmulianidotcom, rakan penjagaan kesihatan anda
"Sentiasa teruja untuk berkongsi ilmu dan pengalaman yang ada dalam menjayakan penyusuan sehingga anak berumur 2 tahun."-Master Muliani

Penyusuan

Khas buat ibu-ibu muda yang sibuk bekerja, banyak tips penyusuan dan cara mengatasi masalah-masalah yang sering berlaku. Terutamanya dikalangan ibu-ibu yang pertama kali menyusukan bayi.

Terdapat juga resepi menarik Yani sediakan buat anak-anak anda yang semakin membesar, terutamanya jenis yang terlalu memilih makan (picky eater).Resepi pasti mudah dan anak-anak mampu turut serta menyediakan bersama.

Diet

Kisahnya apabila Yani mula berjaya kuruskan suami dengan rutin Mudah dan Berkesan.

Maka Yani mula membantu ibu-ibu muda selepas melahirkan bagi mendapatkan kembali berat dan bentuk badan idaman. Awak ada masalah sama? Mari baca, Yani bantu.

Kesihatan Wanita

Selain dari masalah penyusuan dan berat badan (diet), banyak lagi masalah-masalah lain yang Yani berjaya bantu dengan keizinan-Nya.

Antaranya masalah sengugut, kitaran haid tak teratur, sakit-sakit sepanjang tempoh mengandung dan berpantang. Mungkin masalah anda sama dengan cerita-cerita Yani ni, jom baca dan komen untuk sama-sama berkongsi pengalaman.

Sertai Kami

Apabila sudah terasa keberkesanan dari setiap cadangan supplement yang Yani syorkan, maka hati mula jatuh cinta.

Apabila cinta berputik, apa kata kita tukarkan pelaburan kesihatan kita selama ini kepada pendapatan pula. Sama ada sepenuh masa atau sebaliknya. Banyak tips bisnes dalam ni, jom baca dan Yani bantu sama.

Pembelian Online

Dah rasa tak sabar nak top-up supplement Shaklee kat rumah tu, Yani dah sediakan platform supaya boleh terus order online dan pembayaran juga boleh dibuat melalui kad kredit lagi.

Tapi kalau nak Yani bantu juga, boleh terus tekan butang Whatsapp kat atas ni. Sepantas kilat Yani setelkan.

Cerita Suka Duka

Selain dari cerita pasal supplement Shaklee dan masalah kesihatan.

Banyak Yani ceritakan kisah-kisah seharian yang mencuit hati dan berduka lara. Jemput baca untuk sama-sama berceloteh dan berkongsi idea dibahagian komen nanti.

error: Content is protected !!