Ku Sangka Panas Rupenya..

Korang pnh dgr x lagu Dan Sebenarnya? ala slalu main kt corong2 radio skrg.. mati2 aku ingat minah cewek indon..rupenya malay..pakai tudung lagi tu!wah sungguh ku x sangka..aku bole ckp mmg MANTOP la die ni..sape2 y kenal YUNA ni ..jom la share psl die..interesting sgt nk tao psl die… jom layan je lagu die ni *click sini nk dgr lagu nya

About Author

Muliani

Ibu kepada 3 orang anak dan telah berjaya menyusukan sepenuhnya lebih dari 2 tahun. Salah seorang dari Kumpulan Sokongan Penyusuan di Hospital Sultanah Nur Zahirah Kuala Terengganu.

Comments

  1. GuRL says:

    suke jgk dgr lagu nih..akak pon ingat indon..melayu ea rupenye..kikiki

  2. oneyani says:

    betol la..dah la cara die nyanyi sempoi je

  3. Redbloodsnow says:

    x pnah arr zie dgr lagu neh yang
    sedap yek lagu neh…t nk download ah 🙂

  4. oneyani says:

    Zie: ni pmest jarang dgr radio kn?glemer da lagu ni skrg…sgt best!sempoi je..ehhehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge