Kopitiam Pok Wan again..

petang tadi mak ajak makan seafood celup tepung kt batu rakit..on the way pg tu..lalu depan kopitiam Pok Wan..alamak..mcm melambai-lambai je..so tukar plan..patah balik pg kopitiam ler jawabnye..hehehe

mak aku awal2 pesan bole makan roti bakar je eh..hahahha sampai kt kedai..sorang guy ambik order..bagi la buku menu kan..ape lagi..order la ikut tekak ktorg..bole ke mkn roti bakar je??haruslah tak kan..hahahaha

Safiq oder Mee Bandung, Balong oder kuew tiaw goreng..aku ngan mak mee gorang mamak..tp haruslah ade roti bakar die..mmg maveles=) air lak limau kasturi alfira, kopi, cappucino dan air WAJIB kalau datang sini mest la mocha smoohties..bagi aku mmg terbaek la kt cni..sampaikan aku yang tgh berpantang ais ni..ttp jugak sedut sket air tu..hehehe..tp cappucino kureeeng sket..kureeeng lemaknye..


ok la makanan kali mmg menjadi bagi aku..mee bandung die paling best!aku bagi 4.95/5 bintang..xmanis sgt..ade udang ngan daging yang sgt lembut..sgt sedap!

tgk tu bape byk sudu yang hinggap kt mangkuk ni..tu belom campur ngan yang ambik gambar lagi..hahhaha
cubaan utk mencilok mee bandung lagi..ahahhahha

Safiq bengkek je tgk aku duk makan mee die..ops!muke aku makin ‘membengkak’ ahahha ade hati nk pakai tudung syria lagi tu..tui tui=p


ni mee goreng mamak..ok la..tp masin sket la..aku bagi 4/5 bintang..kuey tiaw goreng pon sedap..sudu aku ngan mak hinggap jugak kt situ..hehehhe aku bg 4.5/5 bintang

da makan haruslah balik membawa perot yang buncet..ops!cover sket yani weh…buat malu org kampung je..

~daaaa

nota kaki:lepas ni baru nk sambung balik pasal pg KL aritu..hehehhe sory ye N..bosan lak buat entry tu..hehehhe=p

12 total views, 1 views today

7 Comments

  1. N: ahahha N..lambaaaaaaaaat lagi kot nk sampai bangi..tp kalau die baca ni hope die tergerak hati nk bukak kt sane la..hehehe

    K.dyla:alamak akak xpregnant kn?hehehhe..mane2 kedai ade je kot..tp rase jela berbeza=)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge