Koleksi Kasut ku

hehehe aku mcm dah meroyan kasut kekdahnye kan..lantak la..entry harini adalah khas utk kasut!

ahahhaha nk ckp aku meroyan cakap la…yang penting hati aku hepy….hehehe dan nk paksa korang hepy jugak baca entry ni…hahaha bole lak paksa2 kan..xsenonoh la kamu ni yani=p

dimulakan dengan makhluk bertiga ni..ni la yang aku duk ulang pakai..dan sbb mereka bertiga la aku sumpah setia xnak beli kasut dah..katanya!!cait


ehem2…uhuk2..sory la kasut aku dalam keadaan xsenonoh..berdebu giler..so gambar terpaksa di’blur’kan sikit..rumah tgh renovate la katekan..konon..kalau dah pemalas tu ckp aje=p

ok2 cut the crop!geng bertiga ni aku bg nama geng C..y brown=crocs,black=carlo rino, red= clarks

3ketoi ni la aku gune pg mane2..mule2 beli clarks tu..mmg sgt selesa..tp time pakai baju hijau mcm xsesuai lak pakai sandal merah kan..then beli lak carlo rino wedges tu..3inci tebal..lenguh la pulok..

beli crocs..tp mcm xsesuai lak bile pakai baju kurung..hehehe ngade2 x?so sudahnya hanya pakai time pakai jeans n pg pasar je crocs tu..bole??hehehe

ni koleksi kasut2 lama aku…sejak duk ofis baru..langsung xsentuh kasut2 ni..konon2 nk feeling baru..cait..xde maknanya…

bukan ape ofis aku ni kene naek turun tangga..aku penah pakai heels ni tp mcm nak jatuh..sudahnya lupekan saje…ehhehe

ni antara kasut2 yang sempat aku kumpul..xkose nk ambik sume..warna sume ala2 brown..xpon hitam..hehehe namanya choc maniac kan..dulu la..katanye…

sume nya adalah bertutup..aku sebenarnya xbape suke kasut yang xbertutup..

satu aku rasa mcm xvouge..*cait vouge la sgt ko tu..yang kedua aku mmg xsuke kaki aku hitam..sgt menjaga kaki la kekdahnya..

even ms stdy ku ukm dulu pon aku pakai kasut bertutup..jarang la nk pakai selipar..takot kaki hitam..

ni kan koleksi2 lama..sume ala2 muncung..brand pon yang ado aje..vincci, viss, voir dan sewaktu dgn nye..

eh mcm kebtulan yang ni geng V..hehehe ms tu xmampu lagi nk hush puppies ke..primavera ke..ulang2 vincci..viss..dah itu je yang mampu..

skrg pon xbape mampu tp buat2 mampu..ehhehe

eh2 tibe2 tersesat geng B lak..hehehe yang ni rahsia..special sket..tp kalau korang perasan warna die xsama kan?ms nk beli tggl yang display ni je sepasang..huh display pon display la..aku beli je..lantak!hehehe

warna gold..nmpk sgt esklusif..kat tengah2 tu batu swaroski lagi..

even dah nampak terang2 kaler xsama *tp xde la obvious sgt mcm dlm gambar ni..dek kerana nafsu membeli tu mengatasi segalanya aku pejam mata je byr..

masa tu ade discount..tp after discount pon harga masih toing toing jugak..nama pon geng B..hehehe gile x?sudahnye xpakai pon..hahaha

nafsu membeli kasut aku adalah sgt keji=p

16 total views, 1 views today

15 Comments

  1. tu la skrg pakai y selesa2 je..hehehe demand gitu

    tp bile pikir balik..dah brp kite hanes utk sume tu kn?

    dulu akak pon suke kumpul bag..siap kene curi ms nk pindah last year kt ukm..sedih..byk gak y hilang

  2. banyaknye kasut…ialah kuase membeli ditangan anda..he..he…
    yg bestnye kasut ala2 muncung tu memang syah suke pakai…tau x kelebihannye…senang nak sepak org..he..he..sediakan payung sebelum ujan…

  3. wow… nie mmg betul2 dasyat nie huhuhu

    bro wat koleksi stokin je… bertimbun2 ade..enth2 ade yg baruy pakai sekali je

    out of topic–> donut die cakap huhuhu… ish huhuhu

    he..23x perempuan leh je nk bekam…xde prob pun..cuma ada masa2 tertntu..time pregnant jgn la he..23x oh cam tue ek…baru tahu he..23x

    eh awat cam otomen ek??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge