Kesibukan Yang Melampaui Batasan Waktu dan Ketika

adeh tajuk bukan maen…nak hebat saje ko!

yup minggu ni aku teramat bizi over mengalahkan PM tu ha…bukan senang nak tengok aku bizi ye…ni je la masanye muaahaha

memandangkan majlis anak yatim tinggal bapa hari je lagi..aku berkejar-kejar nak siapkan list nama…lepas ni nak bungkus hamper…dan segala persiapan…semalam satu hari aku duk ngadap list nama..sampai mail inbox pon tak sempat nak mengjenguk…

hari ni baru rasa ade ruang sket untuk bernapas!ehehe

ok la nak sambung keje lagi..nanti aku story pasal majlis tu..tu pon kalau aku rajen..ngeh ngeh ngeh..bloghoppng akan di lakukan di hari minggu ini..

pheww~~ bizi la sangat ko tu yani=p

ops!gambar makanan lagi..selamat makan ye..breakfast time..=)

22 total views, 1 views today

4 Comments

  1. yani hepi besday 28 feb…smoga yani pjg umur murah rezeki..semalam tggu gak kalo baby kuar dapat samer date ngan yani tp tak dapat nmpaknyer hehe
    yani,akk terpaksa pakai anonymous sbb akk tak dpt pon paki email akk..so hrp yani tukarlah kalo akk nak tinggalkan komen takyahlah kena guna username n pasword k..

    _k.shida Radzak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge