Kerana MU!!!



Jam sekarang menunjukkan pukul 2.30 pagi…

ape kejadahnye aku duk ngadap laptop pagi-pagi buta ni kan…menyepi sekian lama..tup tup muncul di remang-remang pagi..muahaaha ayat tak tahan tu!

ini semua adalah angkara benda alah ni…meh tengok…

.

.

.

.

.

.

nampak tak itu nyamuk aku dah tenyeh-tenyeh sepuas hati

owh sesungguh nya kerana nyamuk sekor ni la buat aku terjaga..

punye la aku duk menggaru…dah la sebesar-besar badan aku ni..dekat kaki jugak la die nak sedut darah..apedaaa…

korang tao je la part kaki ni garu la sampai berkudis pon..TETAP tak hilang gatai owh!tekanan perasaanG aku!

bangun je dari tido teros aku cari nyamuk nih…memang kenyang betol die..sampai takleh nak terbang dah..berat montot dengan darah aku agaknye…memang sedap jugakle aku tonyoh!

ahaha puas ati aku!

satu hal lagi aku takleh tido…malam ni die punye panas lain macam..melekit badan aku ni..owh aboh..owh mok..sesungguhnya anakmu ini memerlukan ekon di bilik!

ahahaha menjawb la ko…bilik omak pon ekon dah lame tak beroperasi..iyolah bab onn ekon semua duk sedap je..time bayar bil sume buat-buat tak tao..ehehe

tapi bagos gak sebab nyamuk dan kepanasan ni membuatkan aku terjaga dari tido…aku tak solat isyak lagi!!ahaha so setel sume baru aku update ini blog..

lepas ni nak buat pe eh??nak tido mate dah kejung…menjawab la esok kalau ngantok dokek opis =p

nota kaki:buat kawan-kawanku yang berada di sekitar Terengganu (suzeng terutama sekali..ehehe) vaksin H1N1 diberikan secara percuma di HSNZ..pergi teros ke bilik no12..jom pakat jemaah ke sana ambik vaksin..gelombang kedua H1N1 sudah melanda~~

3 total views, 2 views today

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge