Kenduri Wadi dan Afzan


19/3/2010 merupakan tarikh keramat bagi pasangan wadi dan afzan..

selamat disatukan..


terlalu banyak benda yang nak dicoretkan..terlalu bernilai kenangan itu semua..dan majlis itu sangat happening!

mane taknye..staff SKALI(tempat keje lama aku) datang macam ada pesta…dalam 10buah kete or lebih kot dorang datang dari KL memeriahkan keadaan

wadi pernah aku ceritakan di sini..afzan lak ex-housemate aku kat Sentul… see..sangat la aku tak sangka!kitaorang sama-sama tempat keje dulu

tapi kalau dah jodoh…memang banyak yang tak disangka

perasaan aku bercampur saat wadi dan afzan di satukan..hepy sudah semestinya…sedih pon ade…*perasaan yang sama saat Abro kawen dulu..kehilangan~

teringat kenangan yang sangat indah antara kami..terasa yang kami sudah jauh meninggalkan semua kenangan itu…masing-masing mengalami perubahan fasa hidup..*hati masih tersentuh di saat ini

masing-masing dah ada kehidupan sendiri..bermula dengan Abro..Wadi..lepas ni maybe Keri or Sober *atau aku..ehehe

apa-apa pon aku ucapkan tahniah buat kamu…

wadi…anda bertuah dapat afzan..sebab die suke memasak dan mencuba resepi baru…aku sebagai ex-housemate dia yang ‘declare’ ni..tapi for sure wadi lebih tao pasangan nya..=)

gemok la mu wadi pasni..dah ade Afzan yang jaga makan minum..no more McD la wadi ye..ehehe

afzan…sangat beruntung dapat wadi yang tersangat la suke melayan karenah sesiapa pon..dan sangat la bertanggungjawab…cakap je nak pegi mane..nak ape…tak kira masa..dia akan turuti..itulah wadi seorang yang xpernah bersunggut dan berkira..

dan sebab itu jugaklah afzan terpaut hati (ye dok afzan) ehehe


selamat menempuh kehidupan yang baru buat kamu..jangan lupe kawan-kawan ye…=)

semua gamba bole tengok di fb aku di sini dan sini..

nota kaki:rasa tak berdaya nak taip panjang-panjang…apesal eh?

3 total views, 1 views today

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge