Kenapa Aku Perlu Diet??

sebab muke aku dah kembang tahap ni..uwaaaaaaaa

pipi adelah kembang macam kueh pao..kepada ciare saya sangat memahami kamu…ahaha


so setiap kali nak bergambar..muke harus tertoleng-toleng macam ni

tak pon gini…harus ambik sipi-sipi…dari atas gitu…ahaha kesian kan?

dan ini hasil analisa badan aku..korang tengok la..berat aku..memang dah tak malu la aku tayang kat sini…

meh aku explain sket ape maksud sume tu

body fat range=kadar lelemak bawah kulit aku..which mean SELULIT!ahaha
=30.3 (sepatutnya dalam 15% macam tu je)*nangis

body water range=51.1 (sudah ideal…sepatutnya 50% sajor)
tapi takpe kalau lagi banyak..lagi cepat selulit tu nak hapus

masalahnye terhapuskah??aku tengok makin banyak je…*nangis lagik!

muscle mass=otot-otot aku la..normal (sebanrnye dah lupe=p)

physique ratings=5 IDEAL!hoho

metabolic age=usia organ aku
=29..so lagi tua dari umur aku..not good *nangis satu baldi lagi

dan selebihnya adalah IDEAL!hoho bab ideal teros caplock gitu…

analisa badan ni aku buat dekat booth HERBALIFE..so sape-sape berminat bole la laju-laju pergi ke sana..gerun owh!

ni sume set yang di’sajes’ kan untuk aku ambik setiap hari..*pengsan bila nak menten tiap2 bulan ni=(

ni botol air yang sederet menjadi teman setia di atas meja aku setiap hari..

shaker herbalife=ganti bfast aku setiap pagi..aku ambik pagi je..mane-mane yang agak kronik..perlu ambik dua kali

botol hijau=tea mix(herbalife)

botol putih tu..air masak..1.5L..aku memang dah terbiase dengan air masak..so xde hal..aku bole habiskan dalam 3L air masak sepanjang ofis hour..dan 1.5L waktu malam..so kira sendirik ah total air masak yang aku minum setiap hari

sediki tips untuk menjadikan air masak itu amalan seharian anda

mak aku memang bekalkan air masak saje dari aku sekolah rendah..kalau korang duk syok kelek air sirup..air milo..air oren gi sekolah..aku hok ni saje..tp bila di ajar dari kecik..alhamdulillah menjadi amalan bila besar..juga amalan untuk family aku

botol air masak bersepah dalam rumah..mak aku memang dah siap isi dalam botol banyak-banyak..kami tinggal lagi minum je..pas minum campak lagi..tunggu mak isi..ahaha keji giler..pastu for sure la kene leter ngan mak sedas due=p

ni ade antara kawan-kawan aku yang sampai sekarang hanya minum air manis..tak bole minum air masak..rase nak muntah..owh itu sangat tidak di galakkan yea

nota kaki:bentuk badan aku adalah kecik di bahagian atas..tapi BESAR di bahagian bawah..so sape-sape bila aku cakap nak diet terus cakap..eh mane ade gemok..sekeping je…bile aku tunjuk vontot teros pengsan..pastu tunjuk peha teros pengsan lagi tak bangon-bangon..aahahaha

2 total views, 2 views today

7 Comments

  1. N:kental eh member N..akak xlama pon ni..ehehe

    myranaqi:ya betol…hanya diri kite je tao brp kilo lemak y kite ade..ahaha

    naz:terima kasih di atas pengakuan anda yang ikhlas itu=p

    fiesyah:haah..tu je yang termampu..ikotkan ade lagi..huhu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge