Kekasih Halal by Wali Band

adeh syok campur tangkap leleh dowh aku layan lagu ni…wali band sebelum ni glemer dengan lagu cari jodoh dan yunk..then lagu ni adik aku duk nyanyi-nyanyi..macam syok la..aku pon ape lagi layan la…korang nak lagu bole google sendiri..lirik je aku tempek kat sini..selamat menangkap leleh!~~
aku telah lelah
memilih memilah mencari wanita
siapakah dirinya
yang kan menjadi kekasih halalku
tiba-tiba aku terpana
ada kejutan tak terduga

dia gadis berkerudung merah

hatiku tergoda tergugah
tak cuma parasnya yang indah
dia baik dia soleha

Dia gadis berkerudung merah
bawalah diriku padanya
takkan habis ku berdoa
jadi kekasih halalnya

jadikan diriku halal memeluk halal menciummu
lekaslah jangan tunda
untuk menjadi kekasih halalku

itu itu dia gadis berkerudung merah

hatiku tergoda tergugah
tak cuma parasnya yang indah
dia baik dia soleha

::sekadar gambar hiasan::

aci tak gune gambar ni..ahahaha maafin..feelling model kejap kat blog sendirik=p

nota kaki:dengar sampai nak muntah..tu tabiat aku bile dah suke gegiler lagu tu..duk ulang lagu tu je seketul..cukup sebulan…aku tanak dengar dah!ehehhe

About Author

Muliani

Ibu kepada 3 orang anak dan telah berjaya menyusukan sepenuhnya lebih dari 2 tahun. Salah seorang dari Kumpulan Sokongan Penyusuan di Hospital Sultanah Nur Zahirah Kuala Terengganu.

Comments

  1. besh2 lirik die..rsnyerr adek N pnh pasang lagu ni…

  2. Mama Hanim says:

    best gak layan.. kena dgn picca tu plak..cun je model tu..sape nama ekk? hehe..

  3. ArELeEz says:

    kira aci jerlah! ha3..

  4. oneyani says:

    N:best la melodi die kan
    mama hanim:best akak..ahaks sape eh model tu??=p
    areleez:yeah!

  5. naz says:

    aha tetiba lagu kat sini rosak. cetak rompak ek haha

  6. oneyani says:

    oit..rosak ka??ahahha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge