Kehilangan

baru2 ni ABANG aku mimpi giginya patah lagi..dulu die pernah mimpi twice..1st MAK LONG meninggal sbb BREAST CANCER, 2nd my GRANNY lak y meninggal..xtao sbb ape sbb die meninggal SORANG2..k mmg abg aku slalu dpt petujuk yang agak betol la kn?

So sape y meninggal kali ni?Sadly..my pet ULU..baru je letak entry psl die..ingt kan da sehat pas g klinik..rupenya die da meninggalkan kami..time tu aku xde kt rumah..mak msg..ULU DA MENINGGAL..aku teros balik..mak menangis..die terlalu sedih..SAHID pon sedih..ABANG pon msg aku..die terlalu sedih..”die dah kehilangan kucing y paling die syg” “da xde kucing y die bole pelok time tdo” “mujur sempat pelok ULU puas2 mggu lepas” mggu ni abg aku xbalik rumah…bile mak aku kol ADA die pon terkejut then nanges

Kenyataan yang harus diterima..even ULU hanya seekor binatang..tp die makhluk y bernyawa dan amat disayangi…KEHILANGAN nya amat dirasai

13 total views, 1 views today

6 Comments

  1. yani,aku pun macam abg ko jugakla.
    Salu sangat mimpi gigi patah dan percaya tu mimpi petanda yg ada yg akan meninggal.
    Kalau gigi depan patah maksudnya sedara dekat/org yg rapat,kalau gigi belakang sedara jauh/org yg xberapa rapat.
    Tapi abg ko tu mimpi gigi mana yg patah?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge