Kawan Kecik Aku Dah Kawen

makin lama..makin ramai kawan aku yang kawen..aku bila lagi eh??knp la ssh sgt utk aku menuju ke arah itu..restu org tua yang paling penting..tp aku??hm…sgt complicated

ok..sambung cite kawan aku tadi..Baiti..kawan baek aku since sekolah dulu..Sek.Agama (Atas) Sultan Zainal Abidin.huhu aku panggil die cik Buyut…die pggl aku Muchong!wah siap ade nama manja gitu..hehehe

*mayb sbb mulut aku selalu muncung mcm ni ye…

kelakar bile ingat zaman2 sekolah dulu..ktorg selalu bergadoh…heheh biase la budak2..tp tetap kawan baek…

masa form2 aku duk sebelah katil die..aku adalah sgt penakot..asal malam je lompat ke katil die..mujur die cute je…tambah ngan badan bagak aku ni…sian die..=p


nampak x ke’cute’ an baiti nk banding ngan aku..bayang kan tdo sekatil single tu..hehehe mest die hangin je ngan aku..tp aku ade kesah??hahahaha

tp skrg die dah ade teman sekatil yang permanent..hehehe


ops!xready lagi

so sweet kan dorang berdua ni..dua2 kecik..memang sepadan betol


yang lagi best..husband die tu crush ms sekolah rendah..admire satu sama lain..tup tup berjumpa balik baru2 ni..then teros kawen..tu la namanya jodoh kan


ok aku pon nak tumpang sekaki..ambik berkat..hehehe tudung maen belasah je..janji senang pakai..dan xperlu gosok=p


cantek x pelamin die?mak sedara baiti buat sendiri ni..bukan die ade butik ke ape..sbb minat je pon..not bad kn?


set periuk belanga utk pengantin baru..act jenuh gak la aku berpikior ape nak bg kat die..yang die bole gune nant..nak beli barang letrik mcm mahal benor..tgk kuali teffal mak aih…bajet ciput je

last2 jumpe set ni kat jusco UO..sgt berbaloi..dgn harga yang rendah dapat 7 ketul segala mak nenek yang cute2..cukup la die guna untuk awal2 kawen…cute mcm pengantin jugak kn?ehhehe

k la…aku doakan moga Baiti dan pasangan bahagia hingga ke anak cucu..

nota kaki:tggu entry marathon kawen lak lepas ni..hehehe entry da basi sgt2…tp perlu publish jugak..sbb salah seorangnya adalah teman blogger…siapa tu???tguuuuuu

About Author

Muliani

Ibu kepada 3 orang anak dan telah berjaya menyusukan sepenuhnya lebih dari 2 tahun. Salah seorang dari Kumpulan Sokongan Penyusuan di Hospital Sultanah Nur Zahirah Kuala Terengganu.

Comments

  1. iedaLUVsham says:

    comelnyer pasangan pengantin ni, mmg sepadan! 😉 yanie nnt jemput akak tau, huhuhu!!! 😉

  2. DaliaLiyana says:

    tuan punyer blog…bila lagi??

  3. DYLA says:

    cantiknya kuning raja!

    pas sorang , sorang ye yani…

  4. aRe_uDear says:

    huhuuu kaler kuning cantik lerr…

  5. FarHa says:

    huwaaa…yani sama la kita..kekwan ha masa zaman skol kat pontian dulu pon dah ramai yg kawen…ha gok tak kawen2 ag..adoii laa….

    tak pe..jodoh tak sampai ag.. (pujuk hati nan lara hekhek)

  6. cotscreative says:

    mung bile lagi weh..
    wakakkakakka

  7. oneyani says:

    ieda:ala kalau yani jemput..akak WAJIB dtg tao!!

    Dalia:ehem ehem…itu keje tuhan..kalau ikot hati dah lama nak..hehehe

    dyla:kuning sgt xkene daulat ke?hehehe tu la…seksa je hati tgk kawan pas sorang sorang kawen..=(

    are-udear:cantek kan

    ha:sama la kite eh..huhuhu

    cotscreative:hehe gf lama dah kawen..kamu bile lagi=p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge