Kau Kumiliki

ahaha…b4 this aku cakap nak letak wishlist kat side bar kan..tibe2 rasa cam poyo la pulok..ade ke orang nak bagi kat aku sume tu…ehehhe so simpan sorang2 je la…

bila dah dapat baru tayang..ceh blagak ko!bukan berlagak ye…sekadar untuk meriangkan hati yang gundah gulana ini=p

tadi aku dapat parcel..


wah kawan aku pandai kasi panaskan keadaan tao…good job!die bole gune nama anak sedara die..tp aku dapat agak la sbb kawan aku ni duk Kepong!cait menci….

ahaha aku xsuruh ye die menyamar mcm tu…tp kan best kalau ade yang tibe2 bagi hadiah mcm ni…aaaaiii cair mak noks=p


ni la barang yang telah menguruskan lagi duet gaji aku=(

ehehe perfume Estee Lauder Pure White Linen Light Breeze dan Lipstick Estee Lauder..

perfume ni dah lama aku nak..ni baru dapat..aritu da beli yang miniature..punye la lama aku tggu stok ni..dah dapat harus grab tanpa perlu berfikir barang seminit dua=p

ehem ehem..tunjuk sket bibir aaaaiii…alamak nampak lubang idung je lebih

tenyum skit la..sesuai x kaler tu ngan aiii???nampak mungil x bibir aaaiii?sexy x??ceh..tibe2 nak aai la pulak…

tibe2 terselit keronsang ni…ahahaa free gift la konon..thanx zaza

korang berminat x?jom terjah sini..dijamin original ye=)

{ thebeautyholics }

nota kaki:next is Wedges Clarks..ehhehe xsabar..xsabar..

About Author

Muliani

Ibu kepada 3 orang anak dan telah berjaya menyusukan sepenuhnya lebih dari 2 tahun. Salah seorang dari Kumpulan Sokongan Penyusuan di Hospital Sultanah Nur Zahirah Kuala Terengganu.

Comments

  1. masviona says:

    estee lauder owwhhh syoknye…sukerĀ²…tp jarang pkai white linen nih suka yg botol sama tp lupa lak namanya essential ke apa entah namanya

    harus ku terjah sama thebeuatyholics nih…hiksss

  2. oneyani says:

    owh yang botol putih tu kan?yang tu pure white linen

    try la yang botol hijau ni..bau die sgt best!in fact akak mmg hantu hijau kan..hehehe

  3. lipstick colot tantekk oo…x tahan kekasih gelapku tuu…

  4. oneyani says:

    ehehe cantek kan??ceh perasan..tu la saje je kwn akak

  5. pon!pon!
    http://thebeautyholics.blogspot.com/ punye tauke nak menyemak ni.
    hee~
    dah vogue2 pakai baju yg jual kat http://elegantwardrobe.blogspot.com/utk berjumpa kekasih gelap,terang,mahupun yg kurang cerah sila2 la jeling brg2 yg kat http://thebeautyholics.blogspot.com/.
    ok?
    hmmm..sekali beli,pasti nak beli lg.haha << gilo apo?

    P/s:cik yani,time kaseh la krn mmpromot blog aku.nnti aku kasi discount baikkk punyaaa~ (sila buat tgn ala2 dafi)

  6. oneyani says:

    ahahah ko mmg gilo..ehhe ok la tu!(buat gaya saida)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge