Kau Kumiliki

ahaha…b4 this aku cakap nak letak wishlist kat side bar kan..tibe2 rasa cam poyo la pulok..ade ke orang nak bagi kat aku sume tu…ehehhe so simpan sorang2 je la…

bila dah dapat baru tayang..ceh blagak ko!bukan berlagak ye…sekadar untuk meriangkan hati yang gundah gulana ini=p

tadi aku dapat parcel..


wah kawan aku pandai kasi panaskan keadaan tao…good job!die bole gune nama anak sedara die..tp aku dapat agak la sbb kawan aku ni duk Kepong!cait menci….

ahaha aku xsuruh ye die menyamar mcm tu…tp kan best kalau ade yang tibe2 bagi hadiah mcm ni…aaaaiii cair mak noks=p


ni la barang yang telah menguruskan lagi duet gaji aku=(

ehehe perfume Estee Lauder Pure White Linen Light Breeze dan Lipstick Estee Lauder..

perfume ni dah lama aku nak..ni baru dapat..aritu da beli yang miniature..punye la lama aku tggu stok ni..dah dapat harus grab tanpa perlu berfikir barang seminit dua=p

ehem ehem..tunjuk sket bibir aaaaiii…alamak nampak lubang idung je lebih

tenyum skit la..sesuai x kaler tu ngan aiii???nampak mungil x bibir aaaiii?sexy x??ceh..tibe2 nak aai la pulak…

tibe2 terselit keronsang ni…ahahaa free gift la konon..thanx zaza

korang berminat x?jom terjah sini..dijamin original ye=)

{ thebeautyholics }

nota kaki:next is Wedges Clarks..ehhehe xsabar..xsabar..

17 total views, 1 views today

6 Comments

  1. pon!pon!
    http://thebeautyholics.blogspot.com/ punye tauke nak menyemak ni.
    hee~
    dah vogue2 pakai baju yg jual kat http://elegantwardrobe.blogspot.com/utk berjumpa kekasih gelap,terang,mahupun yg kurang cerah sila2 la jeling brg2 yg kat http://thebeautyholics.blogspot.com/.
    ok?
    hmmm..sekali beli,pasti nak beli lg.haha << gilo apo?

    P/s:cik yani,time kaseh la krn mmpromot blog aku.nnti aku kasi discount baikkk punyaaa~ (sila buat tgn ala2 dafi)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge