Jom Pagi Konsert

hahahha konsert katenye eh?xde la…its just Malam Kesenian Islam dekat dewan konvensyen TTI sebelah masjid kristal tu ha..

ofis aku telah bermurah hati sponsor tiket..so aku ape lagi rembat 4 keping..jom2!ehhehe

pengisian pon macam best..so layankan aje..nk merasa gak pg majlis2 mcm ni..bila lagi kan..dpt peluang..free lagi tu..hehehe Sabri Yunus pon ade

About Author

Muliani

Ibu kepada 3 orang anak dan telah berjaya menyusukan sepenuhnya lebih dari 2 tahun. Salah seorang dari Kumpulan Sokongan Penyusuan di Hospital Sultanah Nur Zahirah Kuala Terengganu.

Comments

  1. wahh…lame x ayan g konsert..last konsert pesta konvo UKM..bole??

  2. oneyani says:

    ok la tu N..at least tai lagi sebut konsert!hua hua hua..akak xtao cane rupe konsert dah…*tibe2 jegs=p

  3. FIESYAH says:

    lame x g konsert ni…x de sape ke nak sponser syah ni haa….he..he..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge