Jemputan ke Majlis Muliani & Hafizuddin

eh awal sangat ke aku jemput ni eh??gasak la..sebabnya aku nak korang reserve kan tarikh 20.11.2010 tu untuk aku…muahaha kejam tak??

satu sebab cuti sekolah..sah melambak orang kawen…satu lagi sebab aku ni jauh di Terengganu..so mane-mane yang nak datang mesti nak bajet duet betol-betol..nak korek duet sana-sini..aku faham..bukan dekat ni

aku sangat mengalu-alukan kedatangan korang tao…mane yang datang dari jauh..anggap jela korang datang bercuti..then makan tengahari (sampai petang pon takpe) on 20.11 tu aku belanje..bole gitu??ahaha

makin dekat nak kawen…dup dap dup dap

aku makin malas..malas nk on9…jangan kate blog..fb pon aku jarang berupdate sekarang..

makin dekat nak kawen..makin aku malas..maybe sebab makin banyak masalah…hope sume berjalan dengan lancar

ni kad aku..simpel je..ade yang cakap macam kad raya bole??ahaha

tengok warna kad pon dah dapat agak kan ape warna tema aku…

yup..white and purple plus pink sket-sket

mane-mane yang nak datang bertema sangat la di alu-alukan lagi

lagi santek kalau pakai pink dan putih…kasi canla pengantin je berpurple eh=p

nak tao isi dalam dan lebih detail..sila emailkan aku address korang ye

wan_muliani@yahoo.com

nota kaki:nanti aku update entry untuk hotel yang aku dah survey..dijamin murah dan tip top sebab hotel baru bukak dan tengah buat promosi…so kene la book cepat-cepat

28 total views, 1 views today

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge