Jemputan ke Majlis Muliani & Hafizuddin

eh awal sangat ke aku jemput ni eh??gasak la..sebabnya aku nak korang reserve kan tarikh 20.11.2010 tu untuk aku…muahaha kejam tak??

satu sebab cuti sekolah..sah melambak orang kawen…satu lagi sebab aku ni jauh di Terengganu..so mane-mane yang nak datang mesti nak bajet duet betol-betol..nak korek duet sana-sini..aku faham..bukan dekat ni

aku sangat mengalu-alukan kedatangan korang tao…mane yang datang dari jauh..anggap jela korang datang bercuti..then makan tengahari (sampai petang pon takpe) on 20.11 tu aku belanje..bole gitu??ahaha

makin dekat nak kawen…dup dap dup dap

aku makin malas..malas nk on9…jangan kate blog..fb pon aku jarang berupdate sekarang..

makin dekat nak kawen..makin aku malas..maybe sebab makin banyak masalah…hope sume berjalan dengan lancar

ni kad aku..simpel je..ade yang cakap macam kad raya bole??ahaha

tengok warna kad pon dah dapat agak kan ape warna tema aku…

yup..white and purple plus pink sket-sket

mane-mane yang nak datang bertema sangat la di alu-alukan lagi

lagi santek kalau pakai pink dan putih…kasi canla pengantin je berpurple eh=p

nak tao isi dalam dan lebih detail..sila emailkan aku address korang ye

wan_muliani@yahoo.com

nota kaki:nanti aku update entry untuk hotel yang aku dah survey..dijamin murah dan tip top sebab hotel baru bukak dan tengah buat promosi…so kene la book cepat-cepat

About Author

Muliani

Ibu kepada 3 orang anak dan telah berjaya menyusukan sepenuhnya lebih dari 2 tahun. Salah seorang dari Kumpulan Sokongan Penyusuan di Hospital Sultanah Nur Zahirah Kuala Terengganu.

Comments

  1. YanaYeir says:

    k.yani….mse tu musim exam la….x blik…suh adik sye kwn si sahid je la g…tlg amek pic byk2…pe2 pn…take care…drh tgh mnis ni

  2. oneyani says:

    lor yeke…ok nanti kak yani bagi ke sahid suh bagi kad eh…tu pon kalau die ingat

  3. Mama Hanim says:

    salam cik adik yani.. lama x mari sini.. dh nk kawin rupanya ye.. semoga segalanya lancar, perfecto n take care ye..hehe..

  4. oneyani says:

    ahahah itu la pasal akak..hope sume nye begitula amin..

    akak mai la kalau ade kelapangan..cuti raya haji tu..nanti bg address ye kat yani

  5. nk card…klo xde aral..nk ajk laa pejal g jenjalan….hihihihi..

    28, jln 4/5 L,
    43650 Bdr Baru Bangi,
    Selangor

  6. oneyani says:

    wah tewrharu okay N!mai la…nanti akak pas hadiah kawen yang tertangguh tu..ahaha lame gler xbagi2 lagi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge