Itik Gembo Gembo..Jalan Kedek Kedek

ingat x lagu tu..dari kumpulan A to Z

meh sket nak share itik aku..hehehe


see shomel x??alala shemong-shemong *ayat k.airen hehehe


sekor mak..sekor laie anak..tp susah nau nak ambik gamba dua2 ekor…malu2 gitu macm tuannya…auuuwwch!


tu rumah die..dalam mouse aku rupenye..hehehe

::sama x??::

nota kaki:dari sekolah orang ejek aku “Muchong” dulu aku sgt sensitip…tp skrg dah xde hal..alah bisa tegal biasa gitu..mmg tabiat aku suke buat mulut muncung…abes apo bole buat??=p

About Author

Muliani

Ibu kepada 3 orang anak dan telah berjaya menyusukan sepenuhnya lebih dari 2 tahun. Salah seorang dari Kumpulan Sokongan Penyusuan di Hospital Sultanah Nur Zahirah Kuala Terengganu.

Comments

  1. viruspadu says:

    moncong tu memang sama nok hahaha, sampai takleh beza mana satu itik hahahaha…

    eh cute la itu mouse (tuan blog juga cute), terasa macam beli jugak hiks

  2. DYLA says:

    lawa la gambar muncong tu..

    adehhh yani, rase mcm balik ni nak pi carik la itik comel tu

  3. mawar says:

    oit oit…wahwah kamu. bkn main lg ye. mcm ceria je skrg ye…bagus2…

  4. cotscreative says:

    nota kaki2 buat aku gelak…
    ahaks..

  5. oneyani says:

    VP:wah terharu akak sudi dtg blog ni..hehehe alamak sampai xleh beza eh?ahahaha nampak nau muncong

    beli jangan xbeli=p

    dyla:akak..cari je..harga pon murah je..mcm2 jenis ade..tp itik jugak yang yani berkenan..huhu

    mawar:tu gambar lama la..even skrg nampak tersenyum..tp kat dalam hai xsiapa yang tahu ape y kite rasa..hehehe ALLAH je la yang tao=)

    costcreative:tu la mu byk buat dosa ngan aku..bile la mu nk mintak maaf eh…ehhehe=p

  6. sWeEtdARLinG says:

    tulungggggg,,,, nok jugok…

    hahahahaha

  7. oneyani says:

    huk aloh k.amy g low yat nung belambok mouse gini..g cepat beli!hehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge