Ini Pon Jadi La

kalau korang ada ikuti blog aku..mest da bosan aku asyik duk berzikir nak Wedges Clarks..Wedges Clarks..tah pape..belinya tah..kecoh satu kampung!!*sudahnye beli chessy wedges kt KFC tu ha..tibe2

ye aku sedar aku xmampu..ecceceeh tibe2 emo di situ..hahhaha buruk giler..kunun2 merajuk tapi xde pon orang nak pujuk kan??lalallala~~ tibe2 nyanyi la pulak..layankan aje=p

tu dia parcel dari jusco..perasan orang bagi la tu…xde maknanya..kebetulan adik aku balik bercuti..so aku pesan die beli..nak tgk x ape isinya???jom skodeng

.
.
.
.
.
.
.
.


tu dia..Wedges Buaya..ehehe korang buat lebih kurang je aku ngap teros!ehehe

ok la kan dari xde..design lama dah pon..adik aku Ada beli warna putih, yang Salmi beli warna light pink dan hitam..ade 3 warna je..huhu gigih xadik beradik aku beli sorang2..siap ade yang beli sampai 2 pasang..

bukan ape wedges ni sgt selesa..dorang beli dah lama…aku cam “ape kes beli sama design adik beradik”..tp akhirnya beli jugak..cait di situ!

satu lagi even design ni dah lama..even ade mega sale sana sini..tp harga wedges ni langsung xnak kurang..dari dulu sampai skrg sama saje..hampeh



tu dia bila kaki tuan blog pon nak enterprem..busuk x??muntuk x kaki aaiii??..kembang x?dah jangan kutuk lebih2..kang aku emo tibe2..sape nk pujuk??sure korang lari awal2 kan..ehehhe

berkenan??ape lagi..jom terjah jusco..sebut nama aku 3 kali kat kaunter tu..sure dapat free.. bukan free kasut…tp free pelempang…lalalala lariiiiiikss~~

nota kaki:best la koleksi lagu cleopatra ni..suara budak ni sgt manja=p

About Author

Muliani

Ibu kepada 3 orang anak dan telah berjaya menyusukan sepenuhnya lebih dari 2 tahun. Salah seorang dari Kumpulan Sokongan Penyusuan di Hospital Sultanah Nur Zahirah Kuala Terengganu.

Comments

  1. wah..kasut raye ker tuh dik oi…dapat menyopping ni mmg melegakan jiwa raga kan….lama dah tak shopping nih…nak g shopping 4 raye gak la…

  2. sWeEtdARLinG says:

    mana wedgesnya tak nampang puung!

  3. oneyani says:

    nydia:akak…xde maknanya buat raya ke ape..dapat je teros pakai

    lgpon dah besar ni mmg xmerasa pon kasut raya..pakai mana y ada je=(

    sweetdarling:yang tu la wedges nye akak..yani malas nk tunjuk tapak die..hehehe

  4. x dpt Wedges Clarks dpt yg 'buaya' pun ok ape…. 🙂
    cantek2…berkenan lak sy nengok… :p

  5. oneyani says:

    ahahah kalau berkenan jom terjah jusco..ok la simple je kn..yang penting selesa=)

  6. mawar says:

    syg….kasut itu sama dengan kasut haku….kawan-kawan haku pon ramai yg ada kasut itu…termasuk la…er…er…xde sape la…huhuhuuu…..
    sgt selesa weh! gua berani potong kuku..hahhaa

  7. Framestone says:

    besar2nye jari kakinya.. pe2 pun nice foot..pandai jaga… cantik bersih kukunya

  8. CT NORAMIZA says:

    yani, cantek kasut, cam nak tiru gak bleh? 🙂 heheheh..

  9. oneyani says:

    mawar:termasuk sape tu??jeng jeng jeng=p

    bro:ahahah kan da cakap muntuk..jangan la tegor lagi..nant i sentap sape nk pujuk=p

    mayb angle tu salah..hahaha dan2 salahkan angle=p

    ct noramiza:silakan akak..xde masalh nye pon..jusco bukan jual kat yani sorang je..hehehe

  10. nice shoes… yani.. skang ni blog akak dah open to all readers… ni blog akak skang tau.. janji x tuko dah… huhuh.. InsyaAllah.. 😉

  11. DYLA says:

    hehehe, yani.. yg ni mcm akaknya je. akaknya kaler putih. cap buaya gak & bli kat jusco. hehe

  12. oneyani says:

    k.zai:siap janji sumpah setia tu…ahaha yani bukak blog biz akak je y ade..betol ke?

    dyla:ahahha dah agak da..mmg ramai y pakai kasut ni..huhu geng la kite eh

  13. ok..nmpk sgtt selesa ok..

  14. oneyani says:

    N:bole la agak selesa..huhu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge