Ini Pon Jadi La

kalau korang ada ikuti blog aku..mest da bosan aku asyik duk berzikir nak Wedges Clarks..Wedges Clarks..tah pape..belinya tah..kecoh satu kampung!!*sudahnye beli chessy wedges kt KFC tu ha..tibe2

ye aku sedar aku xmampu..ecceceeh tibe2 emo di situ..hahhaha buruk giler..kunun2 merajuk tapi xde pon orang nak pujuk kan??lalallala~~ tibe2 nyanyi la pulak..layankan aje=p

tu dia parcel dari jusco..perasan orang bagi la tu…xde maknanya..kebetulan adik aku balik bercuti..so aku pesan die beli..nak tgk x ape isinya???jom skodeng

.
.
.
.
.
.
.
.


tu dia..Wedges Buaya..ehehe korang buat lebih kurang je aku ngap teros!ehehe

ok la kan dari xde..design lama dah pon..adik aku Ada beli warna putih, yang Salmi beli warna light pink dan hitam..ade 3 warna je..huhu gigih xadik beradik aku beli sorang2..siap ade yang beli sampai 2 pasang..

bukan ape wedges ni sgt selesa..dorang beli dah lama…aku cam “ape kes beli sama design adik beradik”..tp akhirnya beli jugak..cait di situ!

satu lagi even design ni dah lama..even ade mega sale sana sini..tp harga wedges ni langsung xnak kurang..dari dulu sampai skrg sama saje..hampeh



tu dia bila kaki tuan blog pon nak enterprem..busuk x??muntuk x kaki aaiii??..kembang x?dah jangan kutuk lebih2..kang aku emo tibe2..sape nk pujuk??sure korang lari awal2 kan..ehehhe

berkenan??ape lagi..jom terjah jusco..sebut nama aku 3 kali kat kaunter tu..sure dapat free.. bukan free kasut…tp free pelempang…lalalala lariiiiiikss~~

nota kaki:best la koleksi lagu cleopatra ni..suara budak ni sgt manja=p

17 total views, 1 views today

14 Comments

  1. nydia:akak…xde maknanya buat raya ke ape..dapat je teros pakai

    lgpon dah besar ni mmg xmerasa pon kasut raya..pakai mana y ada je=(

    sweetdarling:yang tu la wedges nye akak..yani malas nk tunjuk tapak die..hehehe

  2. mawar:termasuk sape tu??jeng jeng jeng=p

    bro:ahahah kan da cakap muntuk..jangan la tegor lagi..nant i sentap sape nk pujuk=p

    mayb angle tu salah..hahaha dan2 salahkan angle=p

    ct noramiza:silakan akak..xde masalh nye pon..jusco bukan jual kat yani sorang je..hehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge