Imej Baru


Hari ni aku hanya pakai tudung lilit…terserlah kebulatan muka aku..motif??sbb malas menguasai diri..hehe aku cuti panjang…dari hari Jumaat sampai Isnin..

Jumaat-Sabtu :Public Holiday kat Terengganu

Ahad : Aku ambik EL

Isnin : Cuti sempena Keputeraan Agong…korang xcuti kan?hehehe yelah dah Agong tu Sultan Trg..korang xterlibat..hahahaha gelak kelua tanduk=p

Hari Sabtu sampai Ahad adalah hari bahagia..sbbnya..hehehe xleh cite..hak peribadi…eh bukan blog ni blog peribadi ke??tp dah melibatkan ‘org’ laen..so privacy perlu di jaga

Isnin melepak kt Mc D ngan kawan aku buat Sudoku..hahaha buat sampai sewel..agak2 kepala dah panas teros balik rumah..dalam kul3 mcm tu..

balik rumah mandi..cuaca panas xhengat..pastu lipat kaen *ambik ati mak..motif??aku tgh krisis ngan mak..benda yang sgt complicated..

masa beli buku Sudoku td aku belikan mak majalah Anjung Seri..mak aku mmg penggemar majalah tu…ambik ati lagi..letak atas katil die..tp xtao la die tao x aku yang beli..

petang..lapar..lapar…tgk ade durian ngan rambutan..makan sampai buncet..pas magrib tgk movie seniman bujang lapuk sambil buat sudoku lagi…perot munyik2 lapar..dari pagi hanya makan megi goreng kt kedai mamak

mak masak kt bawah..tp xtolong sbb ‘line tgh panas’..nak g mkn pon malu..hehehe

kul9 kol ‘die’ dan teros tertido..bangon2 kul12.30…whatt??solat pon xlagi…then solat sume..mintak doa moga mak lembut hati pada aku…

tdo balik…bosan kan entry kali ni..huhuhu

nota kaki:sedih bila ade krisis ngan mak ni..lebih2 lagi melibatkan masa depan aku…harap Allah permudahkan sume hal untuk ‘itu’ amin..

2 total views, 1 views today

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge