Hutang Cik Mawar and IedaLUV Sham

sory for both of u..mggu lepas lagi dapat sume ni

mula2 nak tayang award for cik mawar kite ni


Vespa Award..apekah??hehehe kalau dapat vespa sebijik baru careee!!hahahha berangan la ko yani..org bagi award pon dah kire bagos

thanx ye mawar..alasan die bg award kat aku..sbb die nampak aku dah makin ceria..alhamdulillah..i hope so=)

yang kedua hutang tag dari K.Ieda a.k.a Mrs.Sham a.k.a mama Kyhra Amanda


tag pasal handbag dan segala isi perot handbag

mule2 tunjuk gambar handbag..kebetulan aku pakai handbag adik aku..aku suke handbag die ni..ade poket kat depan which is senang letak kunci kete..perfume kecik2..lipstick..or segala mak nenek yang kecik2 la..senang nak capai

dan jugak tali handbag tu seketul je…sangat selesa..biasa tali handbag mest 2 ketol..saket bahu den!tp handbag ni pinjaman semata2 ye..ko puji la melambung sampai langit ke-7 pon..adik aku tetap xnak bagi..=(


ok..ni la isi kat dalam tu..jangan terkejut ye
1) Purse ~2 ketol..satu personal satu biz punye
2) Sunglasses Esprit~ den xtahan nagn cahaya matahari..bole migrain aih
3) Cermin Mato ~ den ni rabun silau sebonanyo
4) Wet tissue dan Sanitizer ~ ni kalau rasa berat je montot nak g basuh tangan..gune aje…hehehe bukan ape senang sume ni ada..buatnye tibe2 tengah ko berjalan ade taik burung melepek kat badan…sapo nk jawab tu ha..
5) Pen dan Marker ~ pen tu wajib la ade..marker tu sejak2 biz ni..nak tulis add customer kat sampul pos laju..
6) Lipstick dan Lip Gloss ~haruslah ade untuk bibir yang menawan!hah menwan ke?idok la kan..atenye teman xpandai nak mekap2..lipstick saje la..kadang pakai lip gloss je..hehehe
7) Miniature Perfume ~ Estee Lauder Light Breeze..beli kat sini kot2 la tibe2 badan ni hamis kan..ssst sst sembur sket perfume ni..hehehe
8) Pendrive ~ haruslah ade kan..katanye zaman IT..hehehe pendrive aku bersepah..satu kat meja ofis..satu dlm bag laptop..satu dalam handbag..baru la IT..katanye!cait
9) Last but Not Least..Handphone ~ haruslah ade..nama pon keperluan..

haa banyak kan isi dalam handbag aku..tulah aku suke pakai handbag bosar2..pastu mula la saket bahu..kesian…sendiri susah..hehehe

ok..SETEL hutang..baru bole tersenyum gumbira..tido pon dah lena kot..hahahha *macam la selama ni xdapat tido lena kan

About Author

Muliani

Ibu kepada 3 orang anak dan telah berjaya menyusukan sepenuhnya lebih dari 2 tahun. Salah seorang dari Kumpulan Sokongan Penyusuan di Hospital Sultanah Nur Zahirah Kuala Terengganu.

Comments

  1. perghh..puse 2 ketul..hp 2 ketul…cayaa aa k.yani…

  2. iedaLUVsham says:

    hahhaha!!! siapkan homework ko, baguzzzzz!!! cikgu bagi 5 bintang! huhuh!!! 😉

  3. sWeEtdARLinG says:

    nok sutir henponn….

  4. oneyani says:

    N:ala kalau 2 ketol yang murah2 dan purse xde isi buek apo kn??=p

    Ieda:yeeeehhaaaaa dapat 5bintang clap clap kat diri sendiri:)

    k.amy:ambik ah nok sume pon..yang penting yani dpt hok mahal lagi dari ni..hua hua hua

  5. mawar says:

    gambar yanie tu kat tanjung lumpur ek?

  6. oneyani says:

    eh bukan la..dekat trg je..gerai ikan bakar

  7. phone+purse+lipstik mane leh tinggal…ye dop.sanggup sy pusing balik amik kalo tertinggal… 🙂

  8. oneyani says:

    saya ni phone je byk..tp selalu je tertinggal sume…heheh satu hari la mcm kucing hilang anak=p

    nk patah balik..kene fikir 40x gak tu..malasnye…

  9. akak_bieza says:

    wah!..henbek very the cun wan…meh nak pinjam seminggu
    berapa sewa =)

    actually akak pun suker henbek yg ader kocek nih..memang convinience sgt almaklum org pompuan resit beli tisu kat watson pun simpan..hahaha

    take care

  10. oneyani says:

    ahaha akak..yani pon pinjam adik punye…

    kelakar la akak ni..resit beli tisu pon simpan..tp itulah kenyataan nya kte pempuan ni kan..hehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge