Hiburan Malam Ini..Tunjuk Ajar Mu Sifu~~

aku baru je lepas tengok sesi ujibakat mentor tadi..

adeh saket perot aku tengok..bukan saket perot sebab nak uk uk..tapi duk tergelak guling-guling dengan gelagat peserta

ternyata dorang sangat ‘daring’ kali ni..tapi yang paling aku ‘saspek’ (respek) adelah kesabaran kesemua mentor melayan kesemua karenah peserta…

ade yang siap tak puas hati kenapa die tak di pilih..ade yang sampai tersasul nak ziana jadi ‘protege’ pon ye…tak tahan lagi ade yang nk datang untuk ujibakat nak jadi pelakon la..ahaha adeh macam-macam la

tapi yang paling best dan happening sampai pening..sorang peminat akak ziana kite ni..punye la daring dan sangat mantop..sampai aku tak teragak-agak nak snap gambar die..kenangan beb!


ini dia peminat setia akak ziana kite..datang semata-mata nak bg hadiah dan nyanyi untuk ziana


ops!abaikan kesan cop jari pada tv tu..dah gaye cop jari pencurik pon ade=p


jom zoom sket..eh malu-malu lak die

cantek…dan ‘sasa’..ehehe

ape-ape pon die sangat menghiburkan..daa~

::sambung gelak lagi=p

nota kaki:ape-ape program realiti yang ade..part ujibakat adelah paling best!termantop gitu..ahahha pendek kata MACAM-MACAM ADA!!

About Author

Muliani

Ibu kepada 3 orang anak dan telah berjaya menyusukan sepenuhnya lebih dari 2 tahun. Salah seorang dari Kumpulan Sokongan Penyusuan di Hospital Sultanah Nur Zahirah Kuala Terengganu.

Comments

  1. Mama Hanim says:

    hahaha.. mmg malatop u.. tergelak sakan gak tgk td..

  2. naz says:

    hahha apa nak buat alam semulajadi tercemar

  3. hahaha….lawak la..rugi2 tak tgk…huhu

  4. hahaha…N tgk gak mlm smlm kt uma pejal gn fmly die..gelak kaw2 pnyerr..

    ok..tetibe mood windu plaks…wuaaa..

  5. oneyani says:

    mama hanim:pecah perot duk gelak..hhu

    naz:itulah istilah cantik tapi sasa!ehehe

    nadia:ugi xtengok..mcm2 gelagat ade

    N:ahaks rindu la pulok,..xdapek den nak nolog=p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge