Hiburan Malam Ini..Tunjuk Ajar Mu Sifu~~

aku baru je lepas tengok sesi ujibakat mentor tadi..

adeh saket perot aku tengok..bukan saket perot sebab nak uk uk..tapi duk tergelak guling-guling dengan gelagat peserta

ternyata dorang sangat ‘daring’ kali ni..tapi yang paling aku ‘saspek’ (respek) adelah kesabaran kesemua mentor melayan kesemua karenah peserta…

ade yang siap tak puas hati kenapa die tak di pilih..ade yang sampai tersasul nak ziana jadi ‘protege’ pon ye…tak tahan lagi ade yang nk datang untuk ujibakat nak jadi pelakon la..ahaha adeh macam-macam la

tapi yang paling best dan happening sampai pening..sorang peminat akak ziana kite ni..punye la daring dan sangat mantop..sampai aku tak teragak-agak nak snap gambar die..kenangan beb!


ini dia peminat setia akak ziana kite..datang semata-mata nak bg hadiah dan nyanyi untuk ziana


ops!abaikan kesan cop jari pada tv tu..dah gaye cop jari pencurik pon ade=p


jom zoom sket..eh malu-malu lak die

cantek…dan ‘sasa’..ehehe

ape-ape pon die sangat menghiburkan..daa~

::sambung gelak lagi=p

nota kaki:ape-ape program realiti yang ade..part ujibakat adelah paling best!termantop gitu..ahahha pendek kata MACAM-MACAM ADA!!

3 total views, 1 views today

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge