Hepy Besday Buat Ada si Budak ‘Cengeng’

tadi tengah duk ‘bermadu kasih’ *muahaha statement nak yang hot je sekarang=p

terdengar la aku satu reminder dokek fon…pelik??reminder ape pagi-pagi ni(bukan pagi-pagi buta..tapi pagi yang dah suam-suam kuku..

sekali tengok besday Ada..adik pempuan aku yang bongsu sorang ni…aku betol-betol lupe lor besday die sorang ni..omak den pon selalu mis dengan tarikh besday die…selalu ingat 9/4..lagi la cepat merajuk budak ni..

yela orang lain sume besday berpasang..contohnya aku 28/2 abang aku lak 8/2..mak aku 2/11 adik aku lak 12/11..so sangat senang nak ingat..lebih kurang je kan

tarikh die ni..tah mcm susah nak ingat

padahal die berpasang besday ngan Sahid..bulan 4 jugak…bape hb tah..tu lagi sorang aku lupe..kire macam tak sychronize gitu tarikh budak ni dua orang..huhu bole gitu??

ok ini die Ada si budak cengeng (kuat nanges lor)..

ops!sory..gambar ni macam nak tak nak je

ok sekarang bagi gambar senonoh sket

Ada bersama kakaknye yang baik budi…muahaa aku la tu=p

Ada sekarang duk bergelut dengan final projek die kt UiTM Seri Iskandar nun..die ambik Interior Design…sekarang laptop die buat hal..hardisk pon buat hal..

abes la sume projek budak ni…terpaksa la buat balik…dah la cengeng..sekarang bertambah lagi cengengnye..ehehe jangan marah ye Ada

bersama omak die yang tersayang..ahaha sayang ke??kuat gadoh ade..yela Ada..gadoh-gadoh manje kan…weck!

dapat je reminder besday Ada aku teros kol Mak…takot die terlupe..jangkaan aku memang TEPAT sekali..memang die lupe pon…muahaha


sekali lagi dengan kakaknya yang baik budi=p in pink suit gitu..warne kegemaran budak cengeng ni..ehehe

ni lak Ada bersama dengan adik aku yang sorang lagi..Mi..pada yang tak tao lagi kitaorang perempuan 3 beradik

besday Ada di kongsi sekali dengan sorang kenalan aku…iaitu


kak cila sorang ni.. sory akak..curik gambar kat fesbuk..tapi yang dah memilih gambar yang paling suwit gitu..kan kan??

senior UKM aku dulu..pada die la aku pinjam segala nota dan buku rujukan..save kan hidup aku dulu??duet loan bantai buat joli katak=p

sekarang aku sajikan gambar yang agak menyakitkan mata buat korang…ahaha

gambar padik beradik yang tersepit


gambar adik beradik yang tak siuman jugak..muahaha

pesanan buat si cengeng..

moga berjaya habiskan pengajian kamu dengan gilang gemilang dan terbilang..ehhee
*budak ni dapat fast track dari diploma teros ke degree

cayok-cayok…

owh lupe umur die tahun ni 20 tahun..eh ye ke Ada?ahaha ape punye kakak da…umur adik sendiri pon bole lupe..nak buat cane..kakak mu ni kan bizi mengalahkan PM katenye=p

petang ni selamat berdeting!muahaha jatuh la saham mu Ada

nota kaki:saje kasi can buat entry buat Ada..nak ambik ati punye pasal..lupe besday die..ehehe even aku wish tapi tak sepatutnya aku lupe..sepatutnya dah dalam kepale otak besday family kan??wish pon sebab reminder fon..ampunkan aku wahai si budak cengeng=p

28 total views, 1 views today

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge