Hepy B’day To You……

7 April
merupakan tarikh keramat dan paling bermakna buat 2 gurl ni

CILA..senior UKM aku dulu..satu kos(TR)..satu fakulti(FTSM) dan satu kolej(UO) hehehe beza umor ktorg setahun je pon…die pon ade blog..click kt pic tu utk terjah blog die..baju tu die beli dr elegantwardrobe..
hehehehehe thanx akak

sorang lagi adik aku ADA…bday y ke bape eh?jap aku lupe..ADA lahir tahun 1990..korang kire la sendiri..die skrg kt uitm perak..ambik ID..sorry la ADA ye..no b’ day celebration for you..
nant dah balik rmh br bole buat..tu pon kalau kakak mu y solahah ni ingat la…tp biasenye aku buat2 xingat je psl mu…hahahahha

ok for both of u
SEMOGA TERUS SUKSES DALAM HIDUP
AKAK SEMOGA CEPAT BERTEMU JODOH(yani xnak langkah bendul)=P

About Author

Muliani

Ibu kepada 3 orang anak dan telah berjaya menyusukan sepenuhnya lebih dari 2 tahun. Salah seorang dari Kumpulan Sokongan Penyusuan di Hospital Sultanah Nur Zahirah Kuala Terengganu.

Comments

  1. Marsha~ says:

    wow.. 1st time kot ‘berbisik’ kat sini.. kihkihkih.. sy pun UKM dulu!! fekon.. yay!!!!!

  2. oneyani says:

    ye 1st time berbisik eh..lor yeke..same la kite eh.so yani isyhtihar akak sebagai my senior..bole?hehehehe dulu kolej mane?

  3. LAYLA says:

    eh muka kamu macam kembar lah!!!

  4. oneyani says:

    eheheh mcm kembarkah?ramai y ckp mcm tu..tp ada ni kurus sgt..jauh beza ngan akak..ehhehe

  5. epy bday to both of them….wahh..k.yani..siap ckp pura2 lupe gtu..kejamm woo sama adekmu…

  6. oneyani says:

    hahahha N akak xde la kejam sgt..dorang je y kejam pd akak..suke buat2 lupe b’day tao…mujur la akak ni akak y solehah!
    vavavavvaa tipu!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge